کد: 235647503 اردیبهشت 1405 ساعت 18:103.5K بازدید

مخالفت با درخواست تیم‌ها، لیگ یک طبق برنامه

سازمان لیگ با وجود مخالفت اکثر باشگاه‌ها روی برگزاری لیگ یک در تاریخ مقرر شده اصرار دارد.
مخالفت با درخواست تیم‌ها، لیگ یک طبق برنامه

به گزارش "ورزش سه"، کمیته مسابقات سازمان لیگ چند روز پیش با مشخص شدن این مسئله که ادامه لیگ برتر بعد از جام جهانی برگزار می‌شود، اقدام به اعلام برنامه مسابقات سطوح پایین‌تر کرد و در این رابطه برنامه مسابقات لیگ دسته اول اعلام شد.

براساس اعلام سازمان لیگ ، ادامه مسابقات لیگ یک از روز پنجشنبه 24 اردیبهشت ماه کلید خواهد خورد تا تکلیف تیم های صعود کننده به لیگ برتر و سقوط کننده به لیگ دسته دوم مشخص شود.

این در حالی است که هنوز بسیاری از باشگاه‌های لیگ یکی تمرینات خود را نیز مجددا آغاز نکردند و در عین حال بیش از 10 باشگاه لیگ یکی به طور رسمی مخالفت خود با برگزاری مسابقات را به اطلاع سازمان لیگ رساندند.

2415754

با همه این موضوعات اما مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون روی برگزاری رقابت های لیگ یک تاکید فراوان دارند. موضوع مهمی که باعث شده سازمان لیگ در خصوص برگزاری لیگ یک اصرار داشته باشد، مشخص شدن دو تیم صعود کننده به لیگ برتر است که در هفته های باقیمانده باید در این باره تعیین تکلیف شود.

احتمال دارد در روزهای آینده جلسه ای با حضور مدیران سازمان لیگ و مدیران باشگاه‌های لیگ یکی برگزار شود، اما بعید است مسئولان فوتبال در خصوص برگزار نشدن دسته اول کوتاه بیایند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار