کد: 235652003 اردیبهشت 1405 ساعت 20:5315.8K بازدید

شکست بدموقع کلباء با ایرانی‌ها؛

پاس گل قدوس به سمت سقوط!

سه بازیکن ایرانی کلباء در روز شکست این تیم مقابل بنی‌یاس به میدان رفتند که سامان قدوس پاس گل داد.
پاس گل قدوس به سمت سقوط!

به گزارش "ورزش سه"، در شروع رقابت‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر امارات، تیم کلباء که سامان قدوس، احمد نوراللهی و شهریار مغانلو را در ترکیب و امیرحسین سام‌دلیری را روی نیمکت داشت، از ساعت 17:30 امروز (به وقت ایران) مقابل تیم رده دهمی بنی‌یاس رفت.

مونس دبور، مهاجم سابق شباب الاهلی که در نیم‌فصل انتقال قرضی به بنی‌یاس داشت، در دقیقه 26 دروازه کلباء را باز کرد و دومین گل خود را برای این تیم به ثمر رساند، اما سه دقیقه بعد روی ارسال زیبای سامان قدوس، کلباء به گل تساوی دست پیدا کرد.

سامان قدوس که پیش از این در 21 مسابقه لیگ برتر امارات پنج گل به ثمر رسانده و سه پاس گل داده بود، در دقیقه 29 دیدار امروز مقابل بنی‌یاس، با سانتر تماشایی از کرنر سمت چپ زمین موقعیت‌سازی کرد تا میها بلازیچ، مدافع پیشتاخته تیمش با قطع توپ از مقابل تیرک اول گل تساوی را بزند.

در شرایطی که شهریار مغانلو در دقیقه 64 تعویض شد، بنی‌یاس در دقیقه 75 گل دوم را به ثمر رساند و چهار دقیقه بعد هم سامان قدوس از ترکیب کلباء بیرون رفت و در نهایت هم بازی با شکست تیمِ لژیونرهای ایرانی همراه بود.

کلباء با شکست دو بر یک خانگی مقابل بنی‌یاس 23 امتیازی ماند و به رتبه یازدهم جدول لیگ برتر امارات سقوط کرد تا حالا دو پله با منطقه سقوط فاصله داشته باشد و حریف آنها نیز با 25 امتیاز به رده هفتم صعود کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار