
به گزارش ورزش سه، در بوندسلیگا 2 هیجان و زیبایی فوتبال گاهی از بوندسلیگا هم بالاتر است. در این هفتههای پایانی هر امتیاز حکم طلا را برای تیمهای پایین جدول دارد. در دیدارهای جمعه شب، دوسلدورف در خانه پذیرای درسدن بود و برانشوایگ در زمین کایزرسلاترن به میدان رفت.
فورتونا دوسلدورف با ارائه یک نمایش مقتدرانه موفق شد میهمان خود درسدن را با نتیجه ۳ بر ۱ شکست دهد تا با ۳۴ امتیاز، موقتاً از منطقه خطر فاصله گرفته و به رتبه چهاردهم جدول صعود کند.
این مسابقه با یک اتفاق نادر شروع شد؛ پاس گل توسط دروازهبان. شوت بلند کاستنمایر، دروازهبان دوسلدورف، به سدریک ایتن رسید و او پس از عبور از مدافعان حریف، با یک ضربه چیپ تماشایی توپ را از بالای سر شرایبر، سنگربان درسدن، وارد دروازه کرد (دقیقه ۱۱). تنها ۶ دقیقه بعد، ایوها حساب کار را ۲ بر ۰ کرد تا برتری میزبان دوبرابر شود.

در نیمه دوم، ریموند با زدن گل سوم در دقیقه ۵۸، کار درسدن را تمام کرد. هرچند لمر در دقیقه ۹۰ با ضربه سر یکی از گلها را جبران کرد، اما این گل برای بازگشت میهمان به بازی خیلی دیر بود تا بازی با همان نتیجه ۳ بر ۱ به سود دوسلدورف خاتمه یابد.
اما کایزرسلاترن مقابل برانشوایگ شکست خورد. اولین بازی انیس کامگا در درون دروازه کایزرسلاترن به هیچ وجه طبق نقشه پیش نرفت. این گلر ۱۸ ساله در شب شکست ۲ بر ۰ تیمش، مجبور شد دو بار توپ را از درون دروازه خارج کند.
روی گل اول، کامگا شوت از راه دور حریف را بد دفع کرد تا توپ به آلدو برساند؛ جالب اینکه آلدو بازیکن قرضی خود کایزرسلاترن است که در موقعیت تکبهتک با ضربه چیپ دروازه تیم اصلیاش را باز کرد.

کامگا که دروازهبان اصلی تیم دوم باشگاه در کورس صعود به اوبرلیگا است، با نظر لیبرکنشت فرصت بازی در تیم اصلی را پیدا کرد تا جولیان کرال، گلر فیکس تیم، روی نیمکت بنشیند. اما این جابجایی خوشیمن نبود؛ کامگا دقایقی بعد دوباره مرتکب اشتباه شد و نزدیک بود توپ را در محوطه جریمه به آلدو واگذار کند که گیامفی با فداکاری مانع از فاجعه شد.
در نیمه دوم، یاردیمجی با یک ضربه مهارنشدنی به گوشه دور دروازه، در دقیقه ۷۲ گل دوم را به ثمر رساند تا پیروزی برانشوایگ قطعی شود.