کد: 235687505 اردیبهشت 1405 ساعت 15:5150.3K بازدید

فوری: میلیتائو جام جهانی را از دست داد

مدافع برزیلی رئال مجبور به جراحی شد و چهار ماه دور از میادین خواهد بود. مصدومیت او از ناحیه همسترینگ دوباره تکرار شده و تشخیص اولیه وخیم‌تر شده است.
فوری: میلیتائو جام جهانی را از دست داد

به گزارش "ورزش سه"، ادر میلیتائو در باقی‌مانده مسابقات این فصل دیگر برای رئال مادرید بازی نخواهد کرد و همچنین تیم ملی برزیل را در جام جهانی تابستان امسال که در ایالات متحده، مکزیک و کانادا برگزار می‌شود، همراهی نخواهد کرد.

ام‌آرآی انجام شده روی پای این مدافع برزیلی، آسیب‌دیدگی عضلانی در ناحیه همسترینگ پای چپ را تایید کرد. این یک مصدومیت تکرارشونده است که تشخیص آن با گذشت زمان بدتر شد تا اینکه در نهایت تصمیم بر این شد که او تحت عمل جراحی قرار بگیرد. این جراحی او را چهار ماه خانه‌نشین می‌کند و او دقیقاً برای شروع فصل آینده آماده خواهد بود.

2288141

میلیتائو در جریان بازی مقابل آلاوس و درست پیش از پایان نیمه اول، احساس درد کرد و بلافاصله درخواست تعویض داد. پیش‌بینی اولیه دوری چهار تا پنج هفته‌ای بود، اما در نهایت تصمیم به جراحی گرفته شد. اگر او جراحی نمی‌کرد، حدود پنج هفته دور بود اما احتمال بازگشت مصدومیت در آینده نزدیک وجود داشت. اکنون با انجام عمل جراحی، او بین چهار تا پنج ماه غایب خواهد بود اما احتمال تکرار مصدومیت به شکل قابل توجهی کاهش می‌یابد.

این مصدومیت میلیتائو را از حضور در دومین جام جهانی دوران حرفه‌ای‌اش پس از اولین تجربه در قطر 2022 محروم می‌کند. در آن تورنمنت که نوامبر 2022 برگزار شد، این مدافع میانی کار را به عنوان بازیکن ذخیره آغاز کرد اما در اکثر بازی‌ها به عنوان مدافع راست فیکس شد. تیم ملی برزیل در آن مسابقات در ضربات پنالتی مقابل کرواسی حذف شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
60اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار