
به گزارش "ورزش سه"، فرانک کسیه هافبک 29 ساله ساحل عاج در سومین فصل حضور در الاهلی عربستان موفق شد دومین قهرمانی خود در رقابتهای لیگ نخبگان را به دست بیاورد و در پایان مسابقه فینال نیز جایزه بهترین بازیکن این تورنمنت را از کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کرد.
کسیه در دیدار فینال روی تک گل تیمش هم تاثیرگذار بود. او سانتر ارسالی ریاض محرز را با یک کنترل به فیراس البریکان رساند تا این بازیکن با ضربه تمام کننده گل قهرمانی را وارد دروازه حریف کند تا به این ترتیب یک پاس گل برای هافبک سابق بارسلونا به ثبت برسد.

این در حالی است که کسیه در رقابتهای این فصل لیگ نخبگان 10 بازی انجام داد و توانست یک پاس گل و 3 گل را به ثبت برساند و یکی از بهترین بازیکنان تیمش از نظر نمرات پایگاه آماری فوت موب لقب گرفت. او در دیدار مقابل جوهور دارالتعظیم هم گل صعود تیمش را به ثمر رساند.