
به گزارش ورزش سه، جو کورودا، سرمربی ژاپنی ماچیدا زلفیا، پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل الاهلی در فینال لیگ نخبگان آسیا که در ورزشگاه الانماء جده برگزار شد، در نشست خبری به اختلاف سطح دو تیم اشاره کرد و گفت: «فضای بازی فوقالعاده بود و چالشهای ذهنی زیادی داشت. ما طبق برنامه پیش رفتیم، اما یک گل دریافت کردیم و موقعیتهای زیادی را هم از دست دادیم. هرچه زمان مسابقه جلوتر رفت، کار برای ما سختتر شد.»
او در ادامه با اشاره به برنامه تیمش افزود: «تلاش کردیم کنترل خط میانی را در اختیار بگیریم و تمرکزمان روی کارهای دفاعی بود، اما اختلاف سطح به سود الاهلی بود. حتی با وجود اینکه یکی از بازیکنان حریف اخراج شد، باز هم آنها توانستند از فضاهای ایجادشده به خوبی استفاده کنند.»
کورودا همچنین از عملکرد بازیکنانش تمجید کرد و گفت: «بازیکنانم تلاش زیادی انجام دادند و باید از آنها قدردانی کنم. از هوادارانمان هم بابت حضور و حمایتشان تشکر میکنم.»
سرمربی ماچیدا در پایان حضور در فینال را یک دستاورد مهم توصیف کرد و توضیح داد که این تجربه میتواند در آینده به تیمش کمک کند تا با آمادگی و پختگی بیشتری در رقابتهای بزرگ حاضر شود.