کد: 235712207 اردیبهشت 1405 ساعت 04:155.7K بازدید

دستمزدم را کم می‌کنم تا به دورتموند برگردم

جیدون سانچو به دنبال بازگشت به دورتموند است و حاضر شذه دستمزدش را هم کم کند.
دستمزدم را کم می‌کنم تا به دورتموند برگردم

به گزارش "ورزش سه"، جیدون سانچو به پایان ماجراجویی خود در لیگ برتر نزدیک شده است. قرارداد قرضی این وینگر انگلیسی با استون ویلا رو به اتمام است و او در تابستان بازیکن آزاد خواهد شد.

به گزارش اسکای آلمان، سانچو تمایل قلبی خود را برای بازگشت به «پناهگاه» فوتبالی‌اش یعنی بوروسیا دورتموند ابراز کرده است. او که در سال ۲۰۲۱ با مبلغ ۷۳ میلیون پوند به اولدترافورد رفته بود، هرگز نتوانست فرم درخشان خود در آلمان را تکرار کند. فصل اخیر در استون ویلا نیز با تنها ۱ گل و ۳ پاس گل در ۳۳ بازی، برای او ناامیدکننده بود.

2198199

منچستریونایتد نیز قصد دارد از دستمزد سنگین ۳۰۰ هزار پوندی او در هفته خلاص شود و گزینه تمدید قرارداد او را فعال نخواهد کرد. سانچو آماده است برای بازگشت به سیگنال ایدونا پارک، کاهش حقوق قابل توجهی را بپذیرد. 

اکنون تصمیم با مدیریت دورتموند است؛ نیکو کواچ (سرمربی) چراغ سبز نشان داده و مدیرانی چون اوله بوک و لارس ریکن در حال بررسی جوانب این انتقال هستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار