کد: 235726407 اردیبهشت 1405 ساعت 11:5017.1K بازدید

رسمی: آمادگی استقلال برای سهمیه WASL (عکس)

باشگاه استقلال با ارسال نامه‌ای به سازمان لیگ رسما برای حضور در مسابقات اعلام آمادگی کرد.
رسمی: آمادگی استقلال برای سهمیه WASL (عکس)

به گزارش «ورزش سه»، در حالی که پرونده رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال مردان در فصل جاری با تصمیمی از سوی سازمان لیگ مختومه اعلام شد، اما حالا چهار تیم برای رقابت و کسب سهمیه سوپرلیگ غرب آسیا تلاش خواهند کرد.سازمان لیگ بسکتبال تصمیم گرفته برای انتخاب نمایندگان در فصل آتی مسابقات باشگاه‌های غرب آسیا، یک مینی‌لیگ سرنوشت‌ساز برگزار کند.

بر همین اساس، چهار تیم برتر جدول رده‌بندی تا پایان هفته بیست‌ویکم؛ یعنی «شهرداری گرگان، کاله آمل، طبیعت اسلامشهر و استقلال تهران» فراخوانده شدند تا طی یک تورنمنت متمرکز و دوره‌ای، تکلیف اعزامی‌های ایران به غرب آسیا را مشخص کنند.

سازمان لیگ در مکاتبه‌ای فوری با مدیران این چهار باشگاه، ضرب‌الاجلِ سه‌شنبه هشتم اردیبهشت را برای اعلام آمادگی کتبی تعیین کرده است. در این میان، استقلالی‌ها اولین تیمی بودند که برای حضور در این مسابقات اعلام آمادگی کردند.

باشگاه استقلال به عنوان اولین تیم، با ارسال نامه‌ای رسمی به فدراسیون و سازمان لیگ، آمادگی قطعی خود را برای حضور در این مصاف‌های انتخابی اعلام کرد. حالا اخبار رسیده از اردوی آبی‌ها حکایت از آن دارد که کادر فنی به سرعت در حال برنامه‌ریزی برای شروع تمرینات است تا تیم را با آمادگی کامل به تورنمنت تعیین نماینده غرب آسیا برساند.

2445426
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
31اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار