کد: 235726707 اردیبهشت 1405 ساعت 12:4217.8K بازدید

دومین پیچیچی متوالی امباپه با پیراهن رئال

ودات موریقی گلی به ثمر نرساند و به نظر می‌رسد که امباپه در آستانه کسب دومین جام متوالی خود است.
دومین پیچیچی متوالی امباپه با پیراهن رئال

به گزارش "ورزش سه"، نتایج هفته سی و دوم، جایگاه‌ها در جدول رده‌بندی جایزه «پیچیچی» (بهترین گلزن لالیگا) را بدون تغییر نسبت به ابتدای فصل نگه داشت. 

کیلیان امباپه با ۲۴ گل در صدر قرار دارد و موریقی با ۲۱ گل، نزدیک‌ترین رقیب اوست. هیچ‌کدام در این هفته گلزنی نکردند و با توجه به اینکه هنوز پنج بازی باقی مانده، رقابت برای کسب این عنوان، جذاب و هیجان‌انگیز خواهد بود.

2352080

اما جایزه «زامورا» (بهترین دروازه‌بان) داغ‌تر از همیشه است. در حال حاضر، تیبو کورتوا، دروازه‌بان مصدوم، با ضریب ۰.۸۶ در صدر قرار دارد، اما خوان گارسیا، دروازه‌بان بارسلونا، آماده است تا برای کسب این عنوان تلاش کند.

در حال حاضر، او در جدول رده‌بندی جایگاه هفدهم را با ضریب ۰.۷ به خود اختصاص داده است که از دروازه‌بان بلژیکی بهتر است. او این جایگاه را به این دلیل به دست آورده که هنوز به حداقل تعداد بازی‌های لازم برای رقابت بر سر این جایزه نرسیده است: او ۲۷ بازی انجام داده است، در حالی که حداقل تعداد بازی مورد نیاز ۲۸ است.

به عبارت دیگر، در هفته آینده ممکن است تغییرات بزرگی در صدر جدول رخ دهد و دروازه‌بان بارسلونا بتواند دروازه‌بان اصلی رقیب خود را از این جایگاه به زیر بکشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
40اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار