کد: 235733307 اردیبهشت 1405 ساعت 16:268.9K بازدید

به خاطر دریافت سه کارت زرد

کمپانی در دیدار برابر پاریس محروم است!

ونسان کمپانی به دلیل محرومیت قادر به نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ در دیدار برابر پاری سن ژرمن نخواهد بود.
کمپانی در دیدار برابر پاریس محروم است!

به گزارش "ورزش سه"، کمپانی پس از گل کیلیان امباپه در جریان صعود بایرن مقابل رئال مادرید در ۱۶ آوریل در مرحله یک‌ چهارم نهایی لیگ قهرمانان به دلیل اعتراض، یک کارت زرد از سوی داور این بازی دریافت کرد و به همین دلیل در دیدار رفت مرحله نیمه‌ نهایی مقابل پاری سن‌ ژرمن که سه‌شنبه شب در پارک دو پرنس برگزار می‌شود، روی نیمکت حضور نخواهد داشت.

بایرن مونیخ در لحظات پایانی دیدار برگشت مرحله یک‌ چهارم نهایی توانست شکست برابر رئال را به پیروزی تبدیل کند تا به همراه پاری سن‌ ژرمن به نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان برسد. با این حال، به دلیل اعتراض بیش از حد به داور، اسلاوکو وینچیچ، پس از گل کیلیان امباپه که در دقیقه ۴۲ بازی را ۲-۳ کرد، کمپانی یک کارت زرد دریافت کرد.

2440125

این موضوع به‌ طور خودکار باعث می‌شود او در بازی رفت در پارک دو پرنس در سه‌شنبه شب حاضر نباشد. دلیل عصبانیت او؟ در صحنه قبل از این ضدحمله رئال مادرید، یوسیپ استانیشیچ پس از لو دادن توپ، به‌ شدت توسط آنتونیو رودیگر تکل شد. داور نه‌ تنها خطا اعلام نکرد، بلکه مدافع رئال به‌ صورت لفظی به این بازیکن کروات توهین کرد، در حالی که او روی زمین افتاده بود.

کمپانی پیش‌ از این در بازی‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان مقابل آرسنال و پی‌اس‌وی آیندهوون کارت زرد گرفته بود و اکنون به آستانه سه کارت زرد رسیده است که منجر به محرومیت خودکار در یک‌ بازی می‌شود. هنگامی که پس از بازی در این باره از او سؤال شد، سرمربی بایرن مونیخ اظهار داشت: «این قانون محرومیت بیش از حد سختگیرانه است.» او برای دیدار برگشت در مونیخ در به نیمکت تیمش بازخواهد گشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار