کد: 235741507 اردیبهشت 1405 ساعت 22:1330.5K بازدید

تمجید انریکه از ستاره گرجستانی

لقب کواراتسخلیا از ناپولی به پاریس منتقل شد!

لوئیس انریکه در آستانه نبرد حساس با بایرن مونیخ، ستاره گرجستانی تیمش را به لقبی خاص مفتخر کرد: کوارادونا!
لقب کواراتسخلیا از ناپولی به پاریس منتقل شد!

به گزارش ورزش سه، در داغ‌ترین روزهای فصل فوتبال اروپا، خویچا کواراتسخليا به ستاره اول پی اس جی تبدیل شده است. ستاره گرجستانی که با نمایش‌های خیره‌کننده‌اش در لیگ قهرمانان، پاریسی‌ها را تا نیمه‌نهایی آورده، در آستانه نبرد بزرگ با بایرن مونیخ، کانون توجه رسانه‌ها در کنفرانس خبری پاری سن ژرمن بود.

لوئیس انریکه، سرمربی پاریسی‌ها، در نشست خبری پیش از بازی، بدون پنهان کردن تحسین عمیقی که نسبت به این بازیکن دارد، با لبخندی بر لب گفت: «من هم کوارا را "کوارادونا" صدا می‌زنم. ما در این مورد خیلی با هم شوخی می‌کنیم؛ این لقب زیبایی است که از زمان حضور او در ناپولی، با خودمان به پاریس آورده‌ایم.»

2433207

این مقایسه بزرگ ستاره گرجی با مارادونا، بدون شک حساسیت‌برانگیز خواهد بود. اما سرمربی اسپانیایی پا را از مسائل فنی فراتر گذاشت و به جنبه‌های شخصیتی ستاره سابق ناپولی هم اشاره کرد. انریکه معتقد است ارزش کوارا فقط به جادوی پاهایش محدود نمی‌شود: «کوارا فقط آن چیزی نیست که در زمین مسابقه انجام می‌دهد، بلکه او به عنوان یک انسان، شخصیت و انرژی فوق‌العاده‌ای را به کل تیم منتقل می‌کند.»

«کوارادونا»ی پاریسی‌ها که به مهره‌ای بدون جایگزین در شطرنج انریکه تبدیل شده، می‌خواهد فردا شب در فینال زودرس مقابل بایرن مونیخ، یک بار دیگر جادوی مارادونایی خود را در پارک دو پرنس به نمایش بگذارد. پیش از این از کوارا به عنوان مارادونای گرجی یاد می‌شد و با لقبی که امروز انریکه به او داد از این پس باید به شنیدن کوارادونا عادت کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
75اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار