
به گزارش "ورزش سه"، دومین فصل حضور تیم فوتبال چادرملو در لیگ برتر ناتمام مانده و چندان معلوم نیست که به سرانجام مشخصی برسد یا نه، منتها در مدت 22 هفتهای که این تیم به میدان رفته توانسته نتایج قابل توجهی بگیرد و به عنوان سورپرایز حاضر در جنگ سهمیه دیده شود.
برای چادرملو که سه هفته اخیر مسابقات را با بردهای متوالی پشت سر گذاشته بود، پیروزی پرگل 1-5 مقابل گل گهر به عنوان قاطع ترین برد فصل جاری به ثبت رسید. شاگردان اخباری با یک بازی کمتر نسبت به سیرجانیها، یک امتیاز کمتر از آنها دارند و در رتبه پنجم جدول حاضرند. فاصله چهار امتیازی چادرملو با رتبه دوم نیز از دیگر نکات حائز اهمیت عملکرد این تیم بود.
بر همین اساس و با توجه به طولانی شدن لیگ بیست و پنجم، شاید هواداران چادرملو بیش از هر چیز منتظر تعیین وضعیت نیمکتشان هستند. البته سعید اخباری همچنان تحت قرارداد باشگاه است اما با توجه به بندهای قراردادش میتواند جدا شود.
با این حال علیرضا بابایی مدیرعامل باشگاه چادرملو در تازه ترین مصاحبه خود که با برنامه "ورزشسه لایو" بوده از در اولویت قرار داشتن همکاری با اخباری گفت: «به نظرم آقای سعید اخباری نه تنها بهترین مربی لیگ بود، بلکه در بین همه سرمربیان، پدیده این فصل از مسابقات بود. ما هم قرارداد داریم و هم تمام اصرار و تلاشمان در هیئت مدیره این است که همکاری ادامه پیدا کند. حتما انشاالله در خدمت آقای اخباری خواهیم بود. چه کسی بهتر از ایشان؟»