کد: 235773709 اردیبهشت 1405 ساعت 13:5463.1K بازدید

هالند مبهوت آتش‌بازی پی‌اس‌جی و بایرن (عکس)

ارلینگ هالند واکنش جالبی به تقابل پر گل پاری سن ژرمن برابر بایرن مونیخ نشان داد.
هالند مبهوت آتش‌بازی پی‌اس‌جی و بایرن (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، پیروزی ۴-۵ پاری سن ژرمن برابر بایرن مونیخ در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا نقل همه محافل فوتبالی است. رسانه‌های بین‌المللی با صفات و تعابیر اغراق‌آمیز فراوان این بازی را توصیف می‌کنند، کارشناسان تلویزیونی از تحسین دست برنمی‌دارند و حتی خود بازیکنان نیز از اتفاقاتی که سه‌شنبه شب در پارک دو پرنس در پاریس رخ داد، بسیار تحت تأثیر قرار گرفتند.

نه گل در بازی رفت نیمه‌نهایی: این اتفاق، قلب هر مهاجمی را به وجد می‌آورد. از جمله هالند، ستاره‌ نروژی 25 ساله منچسترسیتی. این بازیکن این رویداد را در یک استوری اسنپ‌چت با عکسی از خودش در مقابل تلویزیون به اشتراک گذاشت و به سادگی نوشت: «فوتبال همین است!»

2446043

این نبرد تهاجمی به خصوص برای مهاجمان احتمالاً از هر فیلم هالیوودی جذاب‌تر بود. در مجموع ۹ گل، موقعیت‌های گلزنی در هر دقیقه و حرکات فردی برجسته باعث می‌شود که این دیدار برای مدت طولانی در خاطره‌ها باقی بماند. پاری‌سن‌ژرمن در نهایت با اختلاف یک گل پیروز شد اما اکنون در روز چهارشنبه آینده، بازی برگشت را در مونیخ پیش رو دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
129اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار