کد: 235777210 اردیبهشت 1405 ساعت 02:304.9K بازدید

مدیرعاملی را دو دستی به فرد جدید می‌دهم

آمادگی تاجرنیا برای کنار رفتن از سرپرستی استقلال

علی تاجرنیا گفت که استقلال در حال حاضر در آرامش نسبی به سر می‌برد و نیازی به انجام تغییرات مدیریتی نیست.
آمادگی تاجرنیا برای کنار رفتن از سرپرستی استقلال

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه استقلال در حالی ماه‌هاست بدون مدیرعامل رسمی اداره می‌شود که از زمان استعفای علی نظری جویباری، ساختار مدیریتی این باشگاه با یک وضعیت موقت ادامه پیدا کرده است. علی تاجرنیا از ۲۲ مردادماه به‌عنوان سرپرست مدیرعاملی فعالیت می‌کند و حالا بیش از هشت ماه و نیم از این وضعیت گذشته؛ شرایطی که در ابتدای مسیر با ابهامات زیادی همراه بود و حتی برخی معتقد بودند طبق قوانین، سرپرستی او نمی‌تواند بیش از سه ماه ادامه داشته باشد.

در این مدت، جلسات متعددی برای انتخاب مدیرعامل جدید برگزار شد و گزینه‌های مختلفی نیز مطرح شدند، اما هیچ‌کدام به نتیجه نهایی نرسید. با این حال، همچنان موضوع انتخاب مدیرعامل جدید یکی از سوالات مهم پیرامون این باشگاه است. تاجرنیا در حاشیه مراسم تشییع عنایت‌الله آتشی به این موضوع پاسخ داد.

تاجرنیا در پاسخ به سوالی درباره ادامه حضورش در سمت سرپرست مدیرعاملی استقلال گفت: «فکر می‌کنم جزو معدود افرادی هستم که هیچ علاقه‌ای به حضور در جایگاه مدیرعاملی استقلال ندارم. واقعیت این است که من با هدف انجام کارهای زیربنایی به باشگاه آمدم و خودم هم از این بابت ناراحتم که درگیر مسائل اجرایی شده‌ام و این موضوع تا حد زیادی من را از برنامه‌هایی که در نظر داشتم دور کرده است.»

2431009

وی ادامه داد: «اگر بخواهم به‌روز صحبت کنم، همین شب گذشته حدود سه ساعت با آقای شریعتمداری جلسه داشتیم و درباره مسائل مختلف از جمله مباحث مالی، برنامه‌های فصل آینده و همچنین موضوع مدیریت باشگاه گفت‌وگو کردیم.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال افزود: «امیدوارم با توجه به اینکه شرایط باشگاه به ثبات نسبی رسیده و خوشبختانه آرامش خوبی بر تیم حاکم است، بتوانیم در همین فضا تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم.»

او درباره وضعیت قانونی حضورش در این سمت گفت: «از نظر حقوقی و بر اساس مصوبات هلدینگ، هیچ منعی برای ادامه فعالیت من در این جایگاه وجود ندارد. با این حال، در مقطع فعلی قصد نداریم وارد تغییرات مدیریتی شویم، چرا که تیم در شرایط آرامی قرار دارد و نباید بی‌دلیل فضای باشگاه را متشنج کرد.»

تاجرنیا در پایان تأکید کرد: «در اولین فرصتی که شرایط فراهم باشد، این مسئولیت را دو دستی به مدیرعامل جدید واگذار خواهم کرد. این موضوع قطعاً در دستور کار است، اما زمان آن باید به‌گونه‌ای باشد که به باشگاه و تیم آسیبی وارد نشود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار