کد: 235788610 اردیبهشت 1405 ساعت 01:188K بازدید

ویکتور طلسم شکست اما راضی نبود

گیوکرش: پنالتی واضح بود، داور نخواست بگیرد!

ویکتور گیوکرش، ستاره سوئدی آرسنال که در نیمه اول قفل دروازه اتلتیکو را شکست، در پایان بازی مثل سرمربی‌اش به شدت از داور انتقاد کرد.
گیوکرش: پنالتی واضح بود، داور نخواست بگیرد!

به گزارش ورزش سه، ویکتور گیوکرش در پایان تساوی 1-1 آرسنال مقابل اتلتیکو مادرید ناراحت بود چرا که اعتقاد داشت داور مسابقه برای آرسنال برد را با یک تساوی تلخ عوض کرده است. او معتقد است اگر تصمیمهای داور که مهمترین نقش را داشت فاکتور بگیریم آرسنال در نیمه اول حاکم مطلق میدان بود، اما افت بدنی و فشار هواداران حریف در نیمه مربیان، کار را برای آن‌ها سخت کرد تا در نهایت بازی با تقسیم امتیازات به پایان برسد.

مهاجم گلزن توپچی‌ها با احتیاط اما کنایه‌آمیز درباره جنجال‌های داوری صحبت کرد. گیوکرش که خودش پنالتی اول را از مدافعان اتلتیکو گرفته بود، در خصوص لغو پنالتی دوم تیمش بر روی ابرچی ازه، هم‌صدا با آرتتا به تصمیم تیم داوری تاخت و تاکید کرد که علی‌رغم وجود تماس، تصمیم قاضی میدان مسیر بازی را به نفع مادریدی‌ها تغییر داده است.

2446311

تحلیلت از روند بازی و تساوی در خانه حریف چیست؟
فکر می‌کنم در نیمه اول بازی را خیلی خوب کنترل کردیم. آن‌ها نیمه دوم را خیلی بهتر شروع کردند و شاید مستحق زدن یک گل بودند؛ در مجموع بازی بسیار سختی بود. اما فراموش نکنید که الان فقط نیمه اول این نبرد تمام شده است.

درباره پنالتی اتلتیکو و صحنه مشکوک روی ابرچی ازه چه نظری داری؟
من صحنه پنالتی آن‌ها را ندیدم، بنابراین صحبت کردن درباره‌اش سخت است، اما فوتبال همین است. نمی‌دانم چرا پنالتی روی ازه را رد کردند؛ به نظر می‌رسید تماس کاملاً واضح است، اما به هر حال این تصمیم آن‌ها بود و داور نخواست بگیرد.

برای بازی برگشت در ورزشگاه امارات چه برنامه‌ای دارید؟
قطعاً در خانه و در حضور هواداران خودمان، شرایط متفاوت خواهد بود. ما باید کارمان را به درستی انجام دهیم و در بهترین فرم خودمان باشیم تا صعود را قطعی کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
30اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار