کد: 235788810 اردیبهشت 1405 ساعت 01:2122.1K بازدید

دمیرال دو ستاره آسیایی را در چشم حریف فرو کرد

تخصص آسیایی، از کری تا آشوب و زد و خورد

مریح دمیرال در جریان دیدار با النصر، دو قهرمانی الاهلی را به رخ رقیب کشید؛ حرکتی آشنا بخصوص در میان علاقه‌مندان به فوتبال در ایران.
تخصص آسیایی، از کری تا آشوب و زد و خورد

به گزارش "ورزش سه"، پایانی شوکه‌کننده برای تقابل دو غول فوتبال عربستان رقم خورد؛ جایی که دیدار النصر و الاهلی در هفته سی‌ام لیگ روشن، نه با هیجان فوتبالی، در واقع با صحنه‌هایی پرتنش و درگیری‌های لفظی و فیزیکی به پایان رسید؛ مسابقه‌ای که از ابتدا حساس بود، اما در دقایق پایانی کاملاً از کنترل خارج شد.

الاهلی در شرایطی پا به این مسابقه گذاشته بود که تنها چند روز قبل، برای دومین سال متوالی قهرمان لیگ نخبگان آسیا شده بود؛ معتبرترین تورنمنت باشگاهی قاره. همین موضوع فضای خاصی به این بازی داده بود و حتی پیش از شروع مسابقه، این سؤال مطرح شد که آیا بازیکنان النصر برای احترام به قهرمانی الاهلی «تونل افتخار» تشکیل می‌دهند یا نه؛ موضوعی که در نهایت با مخالفت النصری‌ها، و گفته می‌شود در رأس آنها کریستیانو رونالدو، منتفی شد.

از نظر فنی، النصر با پیروزی ۲ بر صفر توانست گام بزرگی به سوی قهرمانی لیگ بردارد و با ۷۹ امتیاز در صدر جدول قرار بگیرد؛ تنها ۶ امتیاز تا جام فاصله دارد. در مقابل، الاهلی با ۶۶ امتیاز در رده سوم باقی ماند و عملاً شانس اندکش برای قهرمانی را از دست داد؛ تیمی که امیدوار بود با برد در این مسابقه، همچنان در کورس باقی بماند.

اما نقطه انفجار بازی، در دقایق پایانی رقم خورد. زمانی که الاهلی با دو گل عقب بود، یک ضربه ایستگاهی به دست آورد و در همین صحنه، مریح دمیرال، مدافع ترک این تیم، با هر دو دست عدد «۲» را به سمت هواداران النصر نشان داد؛ حرکتی نمادین برای یادآوری دو قهرمانی آسیایی الاهلی. این واکنش، در پاسخ به رفتار هواداران النصر بود که بطری‌هایی به سمت او پرتاب کرده بودند، به‌ویژه پس از خطای خشن کینگزلی کومان روی این مدافع.

2446313
2446315

خطای کومان جرقه اصلی تنش‌ها بود؛ برخوردی خشن که باعث شد بازیکنان الاهلی خواستار اخراج مستقیم او شوند. صحنه حتی توسط VAR هم بررسی شد، اما داور تنها به کارت زرد بسنده کرد. همین تصمیم، خشم بازیکنان الاهلی، به‌خصوص دمیرال را دوچندان کرد و او پس از پایان بازی، مستقیماً به سمت کومان رفت تا با او تسویه‌حساب کند؛ صحنه‌ای که با دخالت سایر بازیکنان مهار شد.

با این حال، نمایش دمیرال به همین‌جا ختم نشد. او با حرکتی جنجالی‌تر، مدال قهرمانی لیگ نخبگان آسیا را که چند روز پیش کسب کرده بودند، با خود به ورزشگاه آورده بود؛ مدال را به گردن انداخت، آن را بین دندان‌هایش گرفت و به سمت هواداران النصر رفت تا قهرمانی تیمش را به رخ بکشد؛ کری‌ای سنگین علیه تیمی که هنوز در تاریخ خود قهرمان آسیا نشده است.

این صحنه‌ها برای هواداران ایرانی بسیار آشناست؛ جایی که استقلالی‌ها بارها دو قهرمانی آسیایی خود را به رخ پرسپولیسی‌ها کشیده‌اند و لقب «متخصص آسیا» را برای خود برگزیده‌اند. حالا در عربستان، الاهلی و دمیرال دقیقاً همان روایت را مقابل النصر اجرا کردند.

2446318

درگیری‌ها به کنار زمین و حتی نیمکت‌ها هم کشیده شد و اعضای کادر فنی دو تیم نیز وارد مشاجره شدند. پرتاب بطری از سوی تماشاگران، فضای ملتهب ورزشگاه را شدیدتر کرد و این مسابقه را به یکی از پرحاشیه‌ترین بازی‌های فصل تبدیل کرد.

نکته جالب اینکه دمیرال پس از بازی نیز به حواشی ادامه داد و در صفحه شخصی‌اش تصویری از همان لحظه معروف، با مدال در دهان، منتشر کرد و نوشت: «برای اولین بار، مدال قهرمانی لیگ قهرمانان به ورزشگاه آنها آمد.» جمله‌ای که به‌وضوح یک کری سنگین برای النصر محسوب می‌شد.

2446314

در چنین فضایی، صحبت‌های کریستیانو رونالدو پس از بازی نیز جالب توجه بود؛ جایی که او تأکید کرد برخی بازیکنان با رفتارهای خود به اعتبار لیگ عربستان آسیب می‌زنند. حالا بسیاری معتقدند که یکی از مخاطبان غیرمستقیم این صحبت‌ها، همین رفتار جنجالی دمیرال بوده است؛ شبی که فوتبال، بیش از نتیجه، تحت تأثیر حاشیه‌ها قرار گرفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
41اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار