کد: 235805510 اردیبهشت 1405 ساعت 21:4217.1K بازدید

من را سپر بلا کرده‌اند

کاپیتان فنر: قربانی شدم، از خدا بترسید!

کاپیتان مغضوب فنرباغچه پس از صدور حکم محرومیت یک‌ساله، با انتشار متنی تند و کنایه‌آمیز، خود را قربانی یک بازی پشت‌پرده دانست.
کاپیتان فنر: قربانی شدم، از خدا بترسید!

به گزارش ورزش سه، حکم سنگین محرومیت مرت هاکان یانداش، فوتبال ترکیه را تکان داده، اما او معتقد است که این حکم نه یک تصمیم عادلانه، بلکه یک نقشه از پیش طراحی شده برای تخریب اوست. یانداش که به دلیل فعالیت در سایت‌های شرط‌بندی با محرومیتی یک‌ساله رو‌به‌رو شده، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) واکنش تندی به این اتفاق نشان داد و مدعی شد که او را به عنوان «قربانی» یا «سپر بلا » انتخاب کرده‌اند تا گناه دیگران را بپوشانند.

کاپیتان فنرباغچه در این پیام نوشت: «وکلای من و بزرگ‌ترهایم می‌گویند منتظر فرآیند داوری بمانم، اما من می‌دانم که سرنوشتم از قبل رقم خورده است. من به عنوان قربانی این ماجرا انتخاب شده‌ام و باور ندارم که این تصمیم ناعادلانه و غیرقانونی تغییر کند، اما هنوز به کسانی که از خدا می‌ترسند ایمان دارم. به همین دلیل، بیانیه جزئی و کامل خود را پس از پایان مراحل دادگاه ارائه خواهم داد.»

2446551

یانداش در ادامه با لحنی ملتمسانه و در عین حال گلایه‌آمیز خطاب به مسئولان فدراسیون و افکار عمومی نوشت: «امیدوارم این را در نظر بگیرید که من هم خانواده دارم؛ شما فقط مرا مجازات نمی‌کنید، بلکه دارید زندگی یک خانواده را تحت تاثیر قرار می‌دهید.»

پرونده یانداش که از آذرماه سال گذشته با بازداشت او به اتهام تبانی و شرط‌بندی آغاز شد، این ستاره ترکیه‌ای را با یکی از تاریک‌ترین دورانهای زندگی حرفه‌ایش مواجه کرده است. در حالی که در ابتدا صحبت از حبس طولانی‌مدت تا مرز ۱۸ سال بود، او در فروردین‌ماه و پس از تحمل چهار ماه زندان آزاد شد. با این حال، محرومیت ورزشی اخیر نشان می‌دهد که کابوس مرت تمام نشده است. همچنان مرحله فرجام‌خواهی و صدور آرای نهایی باقی مانده و احتمال اندکی وجود دارد که کاپیتاان فنرباغچه بتواند راهی برای بازگشت به فوتبال پیدا کند. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
25اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار