
به گزارش "ورزش سه"، دلیل این اتفاق افشای اطلاعاتی در روزنامه بیلد در مورد تنش بین ریرا و جاناتان بورکاردت، بهترین گلزن تیم بود. ریرا پس از پایان کنفرانس خبری، به سمت خبرنگار بیلد رفت. هنگام خروج از اتاق، ناگهان برگشت، با نگاهی پر از خشم به خبرنگار خیره شد و به او گفت:«از خودت بپرس، آیا این باشگاه را دوست داری یا خودت را.»
ریرا بارها گزارشهای مربوط به حادثه بورکاردت را «کاملاً بیاساس» و «دروغ» خواند. و بلافاصله پس از آن تأیید کرد:«آنچه در مورد آن صحبت میکنیم، دو هفته پیش اتفاق افتاده است. شما الان در مورد آن مینویسید، من نمیدانم چرا، اما این اتفاق دو هفته پیش رخ داد.»

بر اساس اطلاعات بیلد، سرمربی فرانکفورت در داخل باشگاه در مورد آمادگی جسمانی بورکاردت انتقاد کرده است. به ویژه، به نظر میرسد که درصد بالای چربی بدن این مهاجم، ریرا را آزار داده است. نکته جالب اینجاست که به جای اینکه خودش با این موضوع روبرو شود، او یان فیزر، مربیاش را به عنوان نماینده فرستاده است.
ظاهراً این موضوع برای بورکاردت خوشایند نبود. به خصوص به این دلیل که ریرا شخصاً با او صحبت نکرد و دقیقاً همان دستیاری را فرستاد که خودش با خود به فرانکفورت نیاورده بود.
ریرا گفت: «اینجا سیرک نیست. شما فکر میکنید اینجا یک سیرک است. اینجا یک باشگاه فوتبال حرفهای است. شما خبرنگاران با مشاوران صحبت میکنید، من نمیدانم چه اتفاقاتی در آنجا میافتد. اما شما دور خودتان سم دارید. حداقل اطلاعات درست را منتشر کنید، نه دروغ.» ریرا ادامه داد:«من عروسک نیستم. من اینجا سرمربی هستم. باشه؟ بنابراین، من انتظار دارم که به من احترام بگذارید، زیرا شما حقیقت را نمیدانید.»

ریرا با عصبانیت ادامه داد:«حتی در مورد اینکه این هفته چه فضای خوبی وجود داشت، صحبت نکردید. همچنین اینکه هفته گذشته چه فضای خوبی وجود داشت. ما در حال پیشرفت هستیم. شما میخواهید به هواداران این اطلاعات را بدهید که همه چیز بد است. هیچ چیز بد نیست. هیچ چیز.»
ریرا به روش خود به این موضوع که چند بازیکن کلیدی مانند بورکاردت اخیراً روی نیمکت نشستهاند، واکنش نشان داد:«من هیچ مشکلی نمیبینم. از طرف من، من هیچ مشکلی نمیبینم.» سپس ریرا از محل کنفرانس دور شد.