
به گزارش "ورزش سه"، این شکست باعث شد فاصله دو تیم به ۱۴ امتیاز برسد، در حالی که تنها سه بازی تا پایان فصل باقی مانده است. لچه نیز با این پیروزی، چهار امتیاز از منطقه سقوط فاصله گرفت.
لچه که ضعیفترین خط حمله در میان پنج لیگ معتبر اروپا را دارد، بازی را تهاجمی آغاز کرد و در همان دقیقه چهارم، لامک باندا با یک حرکت عالی از سمت چپ دفاع حریف را به دردسر انداخت، اما ضربهاش مستقیم به سمت دروازهبان رفت.
پیزا که برای بقا میجنگید، از حوالی دقیقه ۱۵ موقعیتسازی را آغاز کرد. ضربه آزاد میشل ایبیشر توسط ولادیمیرو فالکونه مهار شد و سپس پاس در عمق ساموئله آنگوری، فیلیپ استوییلکوویچ را در موقعیت قرار داد، اما او توپ را به تور کنار دروازه زد.
در ادامه، ضربه استوییلکوویچ توسط تیاگو گابریل مهار شد. سپس یک پاس به عقب خطرناک از ابنزر آکینسانمیرو نزدیک بود به گل به خودی تبدیل شود که سمپر بهسختی توپ را از روی خط بیرون کشید.
پیزا دوباره برتری نسبی پیدا کرد و ضربه سر قدرتمند استفانو مورئو را فالکونه مهار کرد، اما نیمه نخست با برتری نسبی لچه به پایان رسید، هرچند موقعیتهای لامک باندا و لاسانا کولیبالی به گل تبدیل نشد.
در دقیقه ۵۲، شاگردان اوزبیو دیفرانچسکو به گل رسیدند؛ جایی که ولید شدیرا توپ را پیش برد و برای باندا مهیا کرد تا با ضربهای محکم دروازه را باز کند.

اما پیزا تنها چهار دقیقه بعد پاسخ داد. دفع ناقص پرتاب اوت بلند باعث شد مهدی لریس از زاویهای بسته گل تساوی را به ثمر برساند. با این حال، حدود ۱۵ دقیقه مانده به پایان، حرکت زیبای سانتیاگو پیروتی با پاس به شدیرا همراه شد و این بازیکن با ضربهای دقیق گل دوم لچه را زد.
پیزا میتوانست دوباره بازی را مساوی کند، اما نه ادریسا توره و نه گابریله پیچینی نتوانستند از ارسال خوب لریس در محوطه ششقدم استفاده کنند.
در ادامه، گل سوم لچه هم به دلیل آفساید فرانچسکو کاماردا مردود شد، اما در دقایق پایانی دیگر شانسی برای پیزا باقی نماند. مهار ضربه ایبیشر توسط فالکونه در وقتهای تلفشده، ششمین شکست پیاپی پیزا را قطعی کرد؛ شکستی که به سقوط این تیم (و همچنین ورونا، با فاصله ۱۳ امتیازی از لچه) انجامید. در مقابل، لچه در این مقطع حساس فصل، سه بازی متوالی است که شکست نخورده است.