کد: 235860813 اردیبهشت 1405 ساعت 22:3410.6K بازدید

زارع تماشاگر برد 2 گله شد

مدافع ایرانی اخمت گروزنی روی نیمکت تیمش مقابل پاری نشست.
زارع تماشاگر برد 2 گله شد

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب دیدارهای هفته بیست و هشتم لیگ برتر روسیه، تیم اخمت گروزنی که برای سومین مسابقه پیاپی محمدمهدی زارع را در ترکیب نمی‌دید و روی نیمکت داشت، از ساعت 20 امشب مقابل تیم رده پانزدهمی پاری قرار گرفت.

یاران زارع پس از پنج هفته ناکامی در کسب پیروزی در لیگ برتر روسیه که دو مساوی و سه شکست داشتند، امشب در ورزشگاه اخمت آرنا به این روند پایان دادند و موفق به کسب پیروزی مقابل پاری پایین جدولی شدند.

2447324

تیم اخمت گروزنی با کسب پیروزی دو بر صفر مقابل پاری که نُهمین برد فصلش بود، 35 امتیازی شد و ضمن قطعی کردن بقای خود در لیگ برتر روسیه، جایگاهش در رتبه نهم را نگه داشت.

مهدی زارع که در این فصل 6 بار در ترکیب اخمت گروزنی در لیگ برتر روسیه قرار گرفته و 3 بار به‌عنوان یار جانشین به زمین رفته بود، امشب برابر پاری، برای سومین مسابقه پیاپی به‌طور کامل روی نیمکت نشست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

زارع تماشاگر برد 2 گله شد | ورزش سه