کد: 235862513 اردیبهشت 1405 ساعت 23:4127.4K بازدید

احتمال اخراج 2 داور جنجالی از جام جهانی!

فیفا در حال بررسی نمایش ضعیف دو داور جنجالی در نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا است.
احتمال اخراج 2 داور جنجالی از جام جهانی!

به گزارش "ورزش سه"، در پی جنجال‌های داوری دیدار شباب الاهلی امارات و ماچیدا زلویا ژاپن در مرحله نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا، سایت عربی WinWin در گزارشی اختصاصی مدعی شده که کمیته داوران فیفا در حال بررسی ایجاد تغییراتی در فهرست داوران جام جهانی 2026 است.

در این گزارش اشاره شده که احتمال کنار گذاشته شدن یک تیم داوری از قاره آسیا وجود دارد؛ تیمی که قضاوت آن مسابقه جنجالی را بر عهده داشته؛ دیداری که سعید عزت‌اللهی حضور ثابت در آن داشت، سردار آزمون غایب بود و مرصاد سیفی هم به‌عنوان یار جانشین به میدان رفت و از سوی دیگر، با تصمیمات بحث‌برانگیز همراه بود و اعتراضات گسترده‌ای را از سوی باشگاه اماراتی به دنبال داشت.

بر اساس این ادعا، هنوز هیچ تصمیم نهایی از سوی فیفا برای اخراج شان ایوانز (داور استرالیایی) و ادهم مخادمه (داور اردنی) اتخاذ نشده و بررسی‌ها در این زمینه ادامه دارد ولی تاکنون هیچ‌یک از منابع رسمی یا رسانه‌های معتبر بین‌المللی این خبر را تأیید نکرده‌اند.

2444444

این در حالی است که انتشار چنین گزارش‌هایی در فضای مجازی با بازتاب گسترده‌ای همراه شده و برخی آن را به‌عنوان تصمیمی قطعی تلقی کرده‌اند؛ موضوعی که با واقعیت فاصله دارد و در حد گمانه‌زنی باقی مانده است.

گفتنی است، شان ایوانز در لحظات پایانی مسابقه شباب الاهلی و ماچیدا زلویا، گل تماشایی اماراتی‌ها که توسط گیلهرمه به ثمر رسید را پس از درخواست داور وی‌ای‌آر برای بازبینی صحنه، مردود کرد و در ادامه اعتقاد داشت ثانیه‌هایی قبل‌تر از گل، به دلیل عدم انجام کاملِ پروسه تعویض، بازی نباید به جریان می‌افتاد که این تصمیم جنجالی در حذف یاران آزمون و عزت‌اللهی هم موثر بود و حالا شاید منجر به حذف این داور از جام جهانی شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار