کد: 235889215 اردیبهشت 1405 ساعت 13:1513.2K بازدید

برای تمدید با سیتی: فودن از ایجنت هالند کمک گرفت

فیل فودن با همکاری مدیر برنامه معروف ارلینگ هالند قراردادش را با منچسترسیتی تمدید خواهد کرد.
برای تمدید با سیتی: فودن از ایجنت هالند کمک گرفت

به گزارش "ورزش سه"، فودن در آستانه امضای قرارداد جدید چهار ساله‌ای با سیتیزن‌ها است که حضور او در منچستر را دستکم تا تابستان ۲۰۳۰ تمدید خواهد کرد. اتلتیک با انتشار این خبر مدعی شده است که این توافق جدید جایگزین قرارداد فعلی او می‌شود که قرار بود در سال ۲۰۲۷ به پایان برسد و همچنین شامل یک گزینه تمدید اضافی ۱۲ ماهه است.

در حالی که مراحل نهایی اداری امضای قرارداد رسمی جدید با فودن هنوز در حال انجام است، هم این بازیکن و هم باشگاه منچسترسیتی کاملاً بر ادامه این همکاری بسیار موفق هم‌نظر هستند. اتلتیک همچنین تاکید کرده است که فودن برای هدایت مذاکرات با این باشگاه لیگ برتری به سراغ مدیر برنامه مشهور جهانی به نام رافائله پیمنتا رفته است.

2443714

این واسطه برزیلی که مدیریت برنامه‌های هالند را نیز بر عهده دارد، تمامی مذاکرات را با سیتی انجام داده تا اطمینان حاصل شود که نقش و دستاوردهای این بازیکن آکادمی در مفاد قرارداد جدید او منعکس شده است. این همکاری استراتژیک نشان‌دهنده تمایل فودن برای داشتن نمایندگی در سطح نخبگان است، در حالی که او وارد سال‌هایی می‌شود که انتظار می‌رود اوج دوران حرفه‌ای فوتبالش باشند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
35اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

برای تمدید با سیتی: فودن از ایجنت هالند کمک گرفت | ورزش سه