کد: 235893015 اردیبهشت 1405 ساعت 16:4921.7K بازدید

قایق‌های تندرو ایران سد راه آمریکا در تنگه‌هرمز

تانکر ترکرز به قابلیت‌های قایق‌های کوچک تهاجمی ایران اعتراف کرد و گفت: آنها به صورت انبوه به چندین هدف حمله می‌کنند.
قایق‌های تندرو ایران سد راه آمریکا در تنگه‌هرمز

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ موسسه متخصص در حوزه اطلاعات دریانوردی در پی ادامه تنش‌ها در تنگه هرمز و تلاش آمریکا برای عبور از این آبراه بدون اجازه ایران، با وجود برقراری آتش‌بس میان دو طرف طی پیامی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که قایق‌های کوچک تهاجمی تندرو ایران مانع تلاش‌های آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز هستند.

در ادامه این پیام آمده است: آنها توانایی حمله به اهداف خود را دارند.

موسسه تانکر ترکرز همچنین تصریح کرد: غرق کردن کشتی‌های بزرگتر نیروی دریایی برای بازگشایی تنگه هرمز کافی نیست. این قایق‌های کوچک هستند که دردسر را طولانی‌تر می‌کنند.

بنا بر گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران در روز دوشنبه هفته جاری، و در آخرین تحول و رویارویی ایران با آمریکا در خلیج فارس، ایران ابتدا با هشدار رادیویی و سپس شلیک تیرِ اخطار موشک‌های کروز، راکت و پهپاد‌های رزمی در حوالی شناور‌های دشمن متجاوز به آنها هشدار داد که مسئولیت و عواقب مخاطره آمیز این‌گونه اقدامات، متوجه دشمن متخاصم خواهد بود.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز خاطرنشان کرد: هر نوع ترددی که بخواهد در تنگه هرمز انجام شود، اگر از سوی دشمن باشد با پاسخ قاطع و کوبنده مواجه خواهد شد. کشتی‌های دیگری هم که بخواهند تردد کنند، باید با اجازه جمهوری اسلامی و نیرو‌های مسلح ما این تردد را انجام دهند تا امنیت‌شان تأمین شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
40اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار