کد: 235896115 اردیبهشت 1405 ساعت 19:578.9K بازدید

استقلال قطب جدید بسکتبال ایران می‌شود:

پورحیدری: قهرمانی با استقلال چیز دیگری است

عسل پورحیدری فرزند اسطوره این باشگاه و کاپیتان بسکتبال آبی‌ها پیش از فینال مهم درباره شرایط تیمش صحبت کرد.
پورحیدری: قهرمانی با استقلال چیز دیگری است

به گزارش «ورزش سه»، عسل پورحیدری، کاپیتان تیم بسکتبال زنان استقلال، در آستانه دیدار فینال مقابل آکادمی سحر، درباره وضعیت خودش، شرایط تیم و آینده بسکتبال استقلال گفتگویی با خبرنگار ورزش سه انجام داد. پورحیدری که در این فصل با شماره پیراهن پدرش منصور پورحیدری در تیم بسکتبال استقلال حضور داشت، از انگیزه‌هایش برای قهرمانی در فصل جاری و تیم‌داری استقلال در این رشته صحبت کرد.

کاپیتان استقلال درباره وضعیت جسمانی و آسیب‌دیدگی شدیدی که داشت گفت: من نمی‌توانم بازی کنم چون دکتر اجازه نداده است. دچار پارگی ACL شده‌ام و اصلاً بحث چند دقیقه بازی کردن هم مطرح نیست؛ باید دوباره MRI بگیرم تا شرایط مشخص شود.

او در واکنش به احتمال خداحافظی از بسکتبال بعد از قهرمانی با استقلال گفت: فعلاً تصمیمی برای خداحافظی ندارم. اگر زانویم عمل نخواهد و بتوانم با درمان ادامه دهم، حتماً یک سال دیگر بازی می‌کنم، اما اگر شرایط سخت شود و نیاز به عمل باشد، شاید تصمیم دیگری بگیرم و وارد عرصه مربیگری شوم.

‏پورحیدری درباره وضعیت استقلال برای فینال گفت: وضعیت تیم نسبت به روزهایی که شرایط تمرین خیلی سخت بود و فینال به تعویق افتاده بود خیلی خوب است. با اینکه بیش از یک ماه هیچکس تمرین نداشت، اما بچه‌ها از هفته پیش، تقریباً دو هفته است که هر روز تمرین می‌کنند. ما آماده‌ایم و جمعه ان‌شاءالله سر بازی می‌رویم. امیدوارم همان بازی اول کار تمام شود؛ اگر ببریم بازی‌ها تمام می‌شود و اگر ببازیم به بازی سوم می‌رسد، ولی ان‌شاءالله جمعه قهرمان خواهیم شد.

او درباره حضورش به عنوان کاپیتان در استقلال و قهرمانی یک پورحیدری دیگر در این باشگاه گفت:باشگاه استقلال برایم خیلی متفاوت است. از همان اول که استقلال وارد بسکتبال شد، واقعاً بازی کردن با لباس این تیم برایم هیجان‌انگیز بود. مطمئنم قهرمانی با استقلال حسش با قهرمانی‌های دیگر خیلی فرق می‌کند و بعد از آن هم حضور در بازی‌های آسیایی، حس بسیار بهتری خواهد داشت.

2447788

‏کاپیتان استقلال درباره وضعیت تیم حریفشان در فینال گفت: اصلاً بحث حضور بازیکن خارجی مطرح نیست؛ شنیدم داخل خودشان مشکلاتی دارند و نمی‌دانم چرا تمریناتشان را شروع نکردند. طبق آیین‌نامه، آخرین فرصت همان جمعه است. اگر بازی کنند که بازی می‌کنیم، اگر نکنند هم طبق قانون باید قهرمان اعلام شویم و در زمان کرونا هم این سابقه وجود داشته است، ولی ما تمریناتمان را کرده‌ایم و آماده‌ایم که با بازی کردن قهرمان شویم.

پورحیدری در پاسخ به سوالی درباره دنبال کردن بازی‌های تیم بسکتبال مردان استقلال گفت: بله، بازی‌های تیم پسران را دنبال می‌کردم؛ آن‌ها هم شرایط خاصی داشتند و وقتی جنگ شد، صدر جدول بودند، الان هم شرایط خوبی برای ادامه مسابقات دارند و فکر می‌کنم بتوانند سهمیه و قهرمانی را به دست آورند.

کاپیتان استقلال در ادامه عنوان کرد: به نظر من استقلال می‌تواند به قطب جدید بسکتبال ایران تبدیل شود. در مورد تیم‌داری سال بعد هم صحبت شده و باشگاه دوست دارد تیم‌داری کند. اگرچه تخصص اصلی‌ سال‌های طولانی فوتبال بوده شاید طول بکشد تا همه‌چیز ایده‌آل شود، اما انعطاف‌پذیری مدیریت در این مدت بسیار خوب بوده و هر چه خواستیم با حرف زدن درست شده است.

پورحیدری درباره حمایت‌های باشگاه گفت: همه‌چیز واقعاً خوب بود و مسئولین زحمت کشیدند. همیشه سال اول برای باشگاه‌هایی که تخصصشان فوتبال است، طول می‌کشد تا با بسکتبال آشنا شوند. با این حال، ما برای بازی‌های حساس هتل داشتیم و باشگاه تیم را حمایت کرد. مدیریت امسال خیلی انعطاف‌پذیر بود و با اینکه شرایط مملکت سخت است، تا جایی که توانستند حقوق بچه‌ها را دادند و مطمئنم سال بعد بهتر هم می‌شود.

‏کاپیتان استقلال درباره شرایط رختکن این تیم پرستاره گفت: معتقدم هر تیمی همدل باشد قهرمان می‌شود و خوشبختانه امسال تیم ما خیلی همدل بود. با وجود اینکه تیم جدید بود و بازیکنان از جاهای مختلف جمع شده بودند، نسبت به سال‌های قبل، تیم کم‌حاشیه‌تری بودیم. همه از ته دل دوست داشتند تیم نتیجه بگیرد؛ چه بازیکنانی که بازی کردند و چه آن‌هایی که بازی نکردند.

تیم بسکتبال زنان استقلال روز جمعه در حالی مقابل آکادمی سحر قرار می‌گیرد که با وجود مصدومیت کاپیتان خود، برای کسب عنوان قهرمانی و سهمیه آسیا تلاش خواهند کرد و عسل پورحیدری از روی نیمکت تیمش را همراهی می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
33اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار