
به گزارش "ورزش سه"، در یکی از مسابقات هفته بیست و پنجم لیگ برتر امارات، تیم شباب الاهلی که مرصاد سیفی و سعید عزتاللهی را در ترکیب و سردار آزمون را برای سومین بازی پیاپی دور از ترکیب داشت، از ساعت 18:55 امشب (به وقت ایران) در ورزشگاه بنییاس به مصاف این تیم رده نُهمی رفت.
شباب الاهلی که هفته قبل امیدهایش به کسب جام در لیگ برتر امارات را از دست داد و نایب قهرمانیاش قطعی شد، در دقیقه 10 با فرار و موقعیتسازی یوری سزار از سمت راست زمین و ضربه تمام کننده محمد المنصوری به گل رسید.
بنییاس در دقیقه 34 کار را به تساوی کشید، اما پنج دقیقه بعد بازهم محمد المنصوری درخشید و دوباره در محوطه جریمه صاحب توپ شد و با شوت زمینی گل دوم شباب الاهلی را به ثمر رساند.
شباب الاهلی که امیدوار به کسب پیروزی بود، در نیمه دوم بیانگیزه کارش را ادامه داد و در دقیقه 64 گل دوم را دریافت کرد که پنج دقیقه بعد سردار آزمون برای هجومیتر شدن تیمش به زمین آمد، اما در نهایت به گل نرسیدند و متوقف شدند.
شاگردان پائولو سوسا در مسابقه خارج از خانه مقابل بنییاس به تساوی دو بر دو رضایت دادند تا 57 امتیازی شوند و بدون برد به استقبال آخرین مسابقه فصل در لیگ برتر امارات بروند.
در روزی که سردار آزمون بهعنوان یار جانشین وارد زمین شد و نتوانست چهارمین گل فصلش در لیگ برتر امارات را به ثمر رساند، دو بازیکن ایرانی دیگر بهطور کامل در زمین بودند که سعید عزتاللهی در وقتهای تلف شده یک کارت زرد گرفت.