کد: 236020022 اردیبهشت 1405 ساعت 04:151.8K بازدید

اعتراف دیبالا: این آخرین بازی خانگی من برای رم است

پائولو دیبالا، مهاجم آرژانتینی، اعلام کرد که دربی روز یکشنبه سری آ مقابل لاتزیو ممکن است آخرین حضور او در ورزشگاه خانگی آ اس رم باشد.
اعتراف دیبالا: این آخرین بازی خانگی من برای رم است

به گزارش "ورزش سه"، این ملی‌پوش ۳۲ ساله که پیش از این هفت سال را در یوونتوس سپری کرده بود، در سال ۲۰۲۲ به رم پیوست و در اولین فصل حضورش به آن‌ها کمک کرد تا به فینال لیگ اروپا برسند.

با این حال، دیبالا در این فصل با مصدومیت‌های متعددی از جمله مشکلات همسترینگ دست‌وپنج نرم کرده است. او در ماه مارس تحت عمل جراحی زانو قرار گرفت که باعث شد نزدیک به چهار ماه از رقابت‌ها را از دست بدهد.

2290977

دیبالا به شبکه «اسکای ایتالیا» گفت: «حقیقت این است که خودم هم دوست دارم چیزی بدانم، اما باشگاه هنوز هیچ صحبتی با من نکرده است. طبق قرارداد، دربی احتمالاً آخرین بازی من مقابل هواداران رم خواهد بود. باید ببینیم در پایان فصل چه اتفاقی می‌افتد.»

دیبالا در جریان پیروزی ۳-۲ رم مقابل پارما یک پاس گل ثبت کرد؛ بردی که باعث شد آن‌ها با میلانِ رده چهارمی هم‌امتیاز شوند و گام بزرگی برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان بردارند.

وی در ادامه افزود: «ما عزم و اراده خود را برای قطعی کردن جایگاهمان در لیگ قهرمانان نشان داده‌ایم. می‌دانیم که همه چیز فقط به ما بستگی ندارد، اما تا لحظه آخر خواهیم جنگید.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار