کد: 236031222 اردیبهشت 1405 ساعت 10:001.7K بازدید

کونته: ناپولی هرگز مستحق این شکست نبود

آنتونیو کونته معتقد است ناپولی مستحق شکست ۳-۲ مقابل بولونیا نبود، اما در عین حال اعتراف کرد این موضوع اتفاقی نیست.
کونته: ناپولی هرگز مستحق این شکست نبود

به گزارش "ورزش سه"، ناپولی در حالی وارد این مسابقه شد که می‌دانست پیروزی در آن، صعود به لیگ قهرمانان را در فاصله دو هفته مانده به پایان رقابت‌ها تضمین می‌کند. آن‌ها با گل‌های فدریکو برناردسکی و ریکاردو اورسولینی ۲-۰ عقب افتادند، اما موفق شدند با گل‌های جیووانی دی لورنزو و آلیسون سانتوس به بازی برگردند؛ با این حال، در وقت‌های تلف‌شده با ضربه والی آکروباتیک جاناتان رو تسلیم شدند.

2449898

کونته شاکی از لغزش ناپولی

کونته به دازن ایتالیا گفت: «وقتی پرس می‌کنید، باید آن را به درستی انجام دهید، چون اگر نیم‌بند انجامش دهید، فقط بیهوده دور خودتان می‌دوید. ما می‌توانستیم در پرس کردن مصمم‌تر باشیم، اما این اولین بار در این فصل نبود که ۲-۰ عقب افتادیم، پس این نشان می‌دهد که ماجرا اتفاقی نیست. واضح است که باید در رویکرد اولیه خود مصمم‌تر باشیم، چون این اتفاق مدام تکرار می‌شود.»

او ادامه داد: «ما موفق شدیم بازی را به مسیر درست برگردانیم، برای پیروزی تلاش کردیم و فشار زیادی آوردیم، اما اگر نمی‌توانی ببری، دست‌کم باید سعی کنی بازنده نباشی. فکر نمی‌کنم مستحق باخت بودیم، اما این اتفاقات پیش می‌آید. دو بازی دیگر باقی مانده است؛ باید باتری‌ها را شارژ کنیم، در این دو مسابقه سهمیه لیگ قهرمانان را قطعی کنیم و بهترین عملکردمان را به نمایش بگذاریم. من از عملکرد تیم ناراحت نیستم، دیدم که بچه‌ها می‌خواستند امشب کار را تمام کنند، اما گاهی اوقات داستان جور دیگری رقم می‌خورد.»

حالا ناپولی به هیچ وجه از بابت قرار گرفتن در رتبه‌های اول تا چهارم مطمئن نیست، چرا که تنها دو امتیاز با یوونتوس رده سومی فاصله دارد، سه امتیاز بالاتر از میلان و رم است و حتی کومو نیز با پنج امتیاز اختلاف در این رقابت حضور دارد. راسموس هویلوند بارها از کنار زمین به دلیل قرار گرفتن در تله آفساید مورد سرزنش قرار گرفت، اما او بسیار سخت‌کوش‌تر از زمانی است که تازه از منچستر یونایتد آمده بود.

2449899

کونته در این باره خاطرنشان کرد: «فراموش نکنیم، او در حال حاضر تنها مهاجم نوک ما در اسکواد است، بنابراین مداوم بازی می‌کند. کاش فرصتی داشتم تا به او استراحت بدهم. او جوان است، انرژی زیادی دارد؛ لحظاتی هست که باید به فضاها حمله کنید و لحظاتی دیگر باید توپ را حفظ کنید. او فقط ۲۳ سال دارد، برای تیم سخت تلاش می‌کند و هنوز جای پیشرفت دارد.»

آلیسون سانتوس در زمان هجوم به سمت مدافعان عملکرد چشمگیری داشت؛ آیا او می‌تواند جای خالی ناشی از جدایی خویچا کواراتسخلیا به مقصد پاری سن ژرمن را پر کند؟ کونته پاسخ داد: «آلیسون در حال پیشرفت است؛ ما سعی می‌کنیم به شکلی از او استفاده کنیم که از ویژگی‌هایش بیشترین بهره را ببریم. او از اسپورتینگ آمد، جایی که اساساً هرگز در ترکیب اصلی نبود، بنابراین به کار زیادی نیاز داشت و اکنون خیلی بهتر شده است. مشکل دیگر این است که وقتی مدافعان او را بشناسند، همه چیز دشوارتر می‌شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار