کد: 236042922 اردیبهشت 1405 ساعت 15:2812.5K بازدید

کاپیتان و امباپه به تمرینات رئال برگشتند

دنی کارواخال و کیلیان امباپه امروز بدون مشکلی در تمرینات رئال مادرید حاضر شدند.
کاپیتان و امباپه به تمرینات رئال برگشتند

به گزارش "ورزش سه"، کارواخال بالاخره به تمرینات گروهی برگشت. کاپیتان رئال مادرید در آخرین تمرین تیم پیش از دیدار مقابل رئال اوویدو در سانتیاگو برنابئو، دوباره به تمرینات گروهی اضافه شد. این مدافع راست اسپانیایی که دچار شکستگی بند انتهایی انگشت پنجم پای راستش شده بود، تمام تلاشش را می‌کند تا حداقل در آخرین بازی خانگی رئال مادرید در لالیگا آماده باشد که می‌تواند فرصتی برای خداحافظی شایسته با هوادارانش باشد.

این بازیکن که ۲۲ سال پیش سنگ بنای شهر ورزشی والدبباس را گذاشته بود، پیش از مسابقه مقابل اسپانیول در جریان تمرینات دچار مصدومیت شد و باشگاه برای او حدود دو هفته دوری تخمین زده بود. با این حال، روند ریکاوری‌اش در والدبباس باعث شد سریع‌تر از انتظار پیشرفت کند و برای بازی پنجشنبه در برنابئو در دسترس باشد. او بدون هیچ مشکلی کل جلسه تمرینی را پشت سر گذاشت و امیدوار است در فهرست بازی مقابل اوویدو قرار بگیرد.

2439946

در تمرین صبحگاهی، آلوارو آربلوا همچنین کیلیان امباپه را هم در اختیار داشت.این ستاره فرانسوی که تمام جلسه را همراه گروه تمرین کرد و ممکن است پس از غیبت لحظه آخری در ال‌کلاسیکو، دوباره به برنابئو برگردد. امباپه که پس از دو سفر جنجالی‌اش در دوران ریکاوری زیر ذره‌بین هواداران رئال مادرید قرار گرفته، حالا قرار است دوباره مقابل تماشاگران خودی قرار بگیرد و با فشار و انتقادها روبه‌رو شود.

در سمت دیگر، وضعیت دین هویسن برای بازی مقابل اوویدو هنوز نامشخص است، زیرا او همچنان از عفونت ویروسی‌ای رنج می‌برد که باعث شد پیش از دیدار برابر بارسلونا، هنگام گرم کردن از ترکیب اصلی خارج شود. غیبت جود بلینگام و آنتونیو رودیگر در تمرین هم از دیگر نکات جالب بود؛ هر دو در سالن بدنسازی تمرین کردند، هرچند انتظار می‌رود در آخرین جلسه تمرینی پیش از مسابقه به‌طور کامل در کنار گروه حاضر شوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار