کد: 236050222 اردیبهشت 1405 ساعت 21:3720.7K بازدید

طوفان پرز علیه رسانه‌های اسپانیایی

رئیس باشگاه رئال مادرید با شدتی کم‌سابقه به روزنامه ABC، خوانما کاستانیو، سگورولا، روبن، رسانه رلوو و دیگر رسانه‌ها حمله کرد.
طوفان پرز علیه رسانه‌های اسپانیایی

به گزارش "ورزش سه"، فلورنتینو پرز با انتقاد شدید از برخی رسانه‌ها، آن‌ها را متهم کرد که هر روز تلاش می‌کنند «رئال مادرید را بی‌اعتبار کنند». او گفت:«می‌خواهم به این جریان ضد رئالی که می‌خواهد باشگاه را نابود کند پایان بدهم. من باید از اعضای باشگاه دفاع کنم. افرادی هستند که می‌خواهند رئال مادرید را تصاحب کنند، اما موفق نخواهند شد. ۲۶ سال است که اینجا هستم و ما بزرگ‌ترین باشگاه دنیا را ساخته‌ایم.»

رئیس رئال مادرید در این نشست خبری، جنگنده‌تر و عصبانی‌تر از همیشه ظاهر شد. او مستقیماً رسانه‌ها و بسیاری از خبرنگاران را هدف قرار داد. کنفرانس عملاً از کنترلش خارج شده بود. فلورنتینو بدون هیچ ملاحظه‌ای حمله کرد.

او ابتدا از روزنامه ABC شروع کرد؛ حمله‌ای که بارها در طول نشست تکرار کرد، اما برای همه هم کنایه و طعنه داشت:«ای‌بی‌سی متعلق به Vocento است. آن‌ها رلوو را راه‌اندازی کردند، که خب می‌دانید چه چیزی بود، نه؟ با همکاری لالیگا، یک روزنامه دیجیتال ساختند که خلاصه‌اش این است: ۲۵ میلیون ضرر داد. بعد هم وقتی لالیگا دیگر پول نداد، رفتند سراغ تلفونیکا و تله‌سینکو ببینند آن‌ها پول می‌دهند یا نه. تنها هدفشان حمله به مادرید و رئیسش بود.»

2450133

او ادامه داد:«متأسفم، چون پدرم ABC می‌خواند و سال‌ها پیش من را مشترک آن کرد، اما حالا تصمیم گرفته‌ام فردا اشتراکم را لغو کنم؛ برای احترام به پدرم، که مطمئنم از این تصمیم خوشحال می‌شود. ببینید امروز چه دو مقاله‌ای نوشته‌اند؛ یکی را زنی نوشته که نمی‌دانم اصلاً از فوتبال چیزی می‌فهمد یا نه.»

فلورنتینو دوباره تأکید کرد:«هر روز به مادرید حمله می‌کنید. ببینید امروز چه مطالبی نوشته‌اند. یکی از آن‌ها را زنی نوشته که نمی‌دانم فوتبال بلد است یا نه.»

روبن کانیزارس بلافاصله پاسخ داد:«من روزنامه‌نگاری می‌کنم، به رئال مادرید حمله نمی‌کنم. این شما هستید که به کار من حمله می‌کنید.»

فلورنتینو سپس گفت:«ای‌بی‌سی نوشته که من قبل از جلسه هیئت‌مدیره گفته‌ام خیلی خسته‌ام. خب خیلی ممنون! من اصلاً این آقا را نمی‌شناسم. حتی نمی‌دانم این مطلب را چه کسی امضا کرده. اما چطور می‌توانید چنین چیزی بنویسید؟ داوید سانچز دِ کاسترو اینجاست؟ فقط می‌خواهم بشناسمش و به او سلام کنم. ABC مدام چنین خبرهایی منتشر می‌کند، بدون هیچ منطقی. من صبح زود بیدار می‌شوم و آخرین نفر می‌خوابم. مثل حیوان کار می‌کنم.»

2450134

او در ادامه به رسانه‌های دیگر هم حمله کرد:«ما باید با خیلی‌ها بجنگیم، با خیلی خیلی‌ها. اگر از کوپه هستید، این را به خوانما کاستانیو بگویید؛ کسی که هر روز، هر ساعت، علیه ما است. باید کمی برای بزرگ‌ترین باشگاه تاریخ احترام قائل شود.»

و دوباره به یکی دیگر از خبرنگاران حمله کرد:«مدت‌هاست می‌بینم این‌ها در رسانه‌ها چه می‌کنند؛ سگورولاها، رلانیوهاژ کسانی که فکر می‌کنند فوتبال را آن‌ها اختراع کرده‌اند. ما به آن‌ها می‌گوییم روشنفکران حکومت.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
53اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار