کد: 236093324 اردیبهشت 1405 ساعت 20:2628K بازدید

خبر نقل‌وانتقالاتی لیورپول هواداران را خشمگین می‌کند

خبر نقل و انتقالاتی جدید از لیورپول، هواداران این تیم را عصبانی خواهد کرد.
خبر نقل‌وانتقالاتی لیورپول هواداران را خشمگین می‌کند

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول در آستانه یکی از مهم‌ترین پنجره‌های نقل‌وانتقالاتی تاریخ اخیر خود قرار دارد. قرمزهای آنفیلد به‌زودی با ستاره‌های بزرگی مثل محمد صلاح و اندرو رابرتسون خداحافظی خواهند کرد و در کنار آن، احتمال جدایی کرتیس جونز، آلیسون بکر و جو گومز هم وجود دارد.

بدون شک، پیدا کردن جانشین مناسب برای صلاح بزرگ‌ترین اولویت آرنه اشلوت خواهد بود و سرمربی هلندی قصد دارد حداقل یک وینگر گلزن به تیم اضافه کند. با این حال، روزنامه دیلی‌میل گزارش داده که لیورپول «قصد ندارد مثل تابستان گذشته هزینه سنگینی انجام دهد»؛ تابستانی که باشگاه بیش از ۴۰۰ میلیون پوند صرف خرید بازیکنان جدید کرده بود.

این خبر احتمالاً باعث نارضایتی بخشی از هواداران خواهد شد؛ هوادارانی که معتقدند تیم برای رقابت بر سر قهرمانی لیگ برتر در فصل ۲۷-۲۰۲۶ و حتی لیگ قهرمانان اروپا، به یک بازسازی اساسی نیاز دارد.

2440418

اشلوت که اخیراً مشخص شد بعد از این فصل هم در آنفیلد خواهد ماند، در برنامه‌ریزی‌های نقل‌وانتقالاتی باشگاه نقش فعالی دارد؛ هرچند برخی معتقدند نتایج او با توجه به هزینه‌های انجام‌شده، در حد انتظار نبوده است.

در همین حال، از یان دیومانده، وینگر لایپزیش، به‌عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی جانشینی محمد صلاح نام برده می‌شود. همچنین گزارش شده آنتونیو سیلوا، مدافع بنفیکا، می‌تواند جانشین آینده ویرژیل فن‌دایک در خط دفاع لیورپول باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار