کد: 236126026 اردیبهشت 1405 ساعت 12:18486 بازدید

نامگذاری مسابقات کشوری اتومبیلرانی به نام عکاس فقید

اعضای هیأت‌رئیسه فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی در سالگرد درگذشت عکاس فقید ورزشی، با خانواده او دیدار کردند.
نامگذاری مسابقات کشوری اتومبیلرانی به نام عکاس فقید

به گزارش "ورزش سه"، محمدرضا پازندمهر رئیس فدراسیون، کوروش صبوریان دبیرکل، فیروزه سیدمهدی نایب‌رئیس بانوان، سحر محمدحسینی، علی غفوری رییس وقت کمیته سرعت، شهرام قانعی و جمعی از اعضای فدراسیون با حضور در منزل زنده‌یاد حمیدرضا درجاتی، عکاس فقید ورزشی، در مراسم سالگرد درگذشت وی حضور یافتند.

در این مراسم، همسر و برادر بزرگ‌تر مرحوم درجاتی میزبان خانواده بزرگ فدراسیون بودند و حاضران با گرامی‌داشت یاد و خاطره این عکاس پرتلاش، از خدمات و زحمات او در عرصه عکاسی ورزشی یاد کردند.

در جریان این دیدار، محمدرضا پازندمهر ضمن ابراز همدردی با خانواده مرحوم درجاتی اعلام کرد که مسابقات کشوری به نام حمیدرضا درجاتی برگزار خواهد شد. همچنین مقرر شد سردیس این عکاس ورزشی در پیست اتومبیلرانی آزادی نصب شود تا یاد و نام او در جامعه ورزش کشور ماندگار بماند.

رئیس فدراسیون در پایان تأکید کرد: یاد حمیدرضا درجاتی همیشه زنده خواهد ماند و فدراسیون در همه زمینه‌ها کنار خانواده این عزیز خواهد بود.

خانواده مرحوم درجاتی نیز از همراهی اعضای فدراسیون در یکسال گذشته تقدیر کردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

نامگذاری مسابقات کشوری اتومبیلرانی به نام عکاس فقید | ورزش سه