
به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب مرحله نیمهنهایی رقابتهای جام حذفی والیبال روسیه، تیم زنیت سنپترزبورگ که ولادیمیر آلکنو را به عنوان سرمربی و توماس توتولو، مربی تیم ملی ایران، را به عنوان دستیار در اختیار دارد، دست به کار بزرگی زد و موفق شد با نتیجه سه بر صفر زنیت کازان را شکست دهد.
در این دیدار، تیم زنیت سنپترزبورگ ستهای بازی را با نتایج ۲۵ بر ۲۳، ۳۲ بر ۳۰ و ۲۵ بر ۲۲ به سود خود پایان داد و راهی فینال مسابقات شد. بابکوویچ با کسب ۱۷ امتیاز و یانت هررا با ۱۵ امتیاز، امتیازآورترین بازیکنان زنیت سنپترزبورگ در این مسابقه بودند.
تیم زنیت سنپترزبورگ حالا باید امروز در فینال جام حذفی، رو در روی دینامو مسکو قرار بگیرد. زنیت سنپترزبورگ برای چهارمین بار در تاریخ خود به فینال جام حذفی روسیه رسیده است. این تیم در سه حضور قبلی خود در فینال، مقابل زنیت کازان در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ و برابر دینامو مسکو در سال ۲۰۲۰ شکست خواهد بود.