
به گزارش "ورزش سه"، پایانی دراماتیک و تلخ در لیگ یک فرانسه برای المپیک لیون رقم خورد. آنها در خانه خود با نتیجه ۴–۰ مغلوب لانس، نایبقهرمان لیگ فرانسه شدند تا شانس کسب سهمیه مستقیم فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا را از دست بدهند.
به این ترتیب تیم لیل به عنوان تیم سوم جدول، بدون نیاز به حضور در مرحله پلیاف، به همراه پاری سن ژرمن و لنز راهی مسابقات اروپایی خواهد شد و اندریک نیز با طعمی تلخ و ناامیدکننده از لیون خداحافظی کرد.
تمام امیدهای لیون برای صعود مستقیم به لیگ قهرمانان تنها در ۲۰ دقیقه ابتدایی مسابقه کمرنگ شد؛ یعنی همان زمانی که وسلی سعید با یک شوت تماشایی به گوشه دورتر دروازه، گل اول بازی را برای لنز به ثمر رساند. این مهاجم فرانسوی ۱۲ دقیقه بعد گل دوم خود و تیمش را نیز ثبت کرد تا بر فصل درخشان لنز که رتبه دوم جدول را پس از پاری سن ژرمن از آن خود کرد، صحه بگذارد.

در این میان، تنها شکست رن در مارسی بود که لیون را نجات داد؛ چرا که اگر شاگردان فرانک هیس برنده میشدند، لیون حتی به رتبههای پایینتر و سهمیه لیگ اروپا سقوط میکرد. این تنبیه سخت پیش از سوت پایان نیمه اول سنگینتر هم شد، وقتی که در وقتهای تلفشده، فلوریان سوتوکا گل سوم را وارد دروازه لیون کرد تا کار میزبان عملاً تمام شود.
کابوس تیم میزبان در نیمه دوم نیز ادامه داشت و فلوریان توون روی یک فرار تماشایی به پشت مدافعان و با یک ضربه چیپ دیدنی، گل چهارم را به ثمر رساند تا نشان دهد خط دفاعی تیم پائولو فونسکا چقدر در فضاهای خالی شکننده است. دقایقی بعد و در حوالی دقیقه ۷۰ بازی، اندریک در آخرین مسابقه خود با پیراهن لیون پیش از بازگشت به مادرید، در میان تشویق هواداران حاضر در پارک لیونه زمین بازی را ترک کرد. او فصل بعد به رئال بر میگردد.