
به گزارش "ورزش سه"، سبایوس ابتدا در جولای ۲۰۱۹ با قراردادی قرضی یکساله از رئال مادرید به آرسنال پیوست و سپس یک سال بعد برای یک دوره قرضی دیگر به این تیم بازگشت.
آرتتا این بازیکن اسپانیایی را دوباره به ورزشگاه امارات آورد و او در ۷۷ بازی برای باشگاه ۲ گل زد و ۶ پاس گل داد.
سبایوس ۲۹ ساله که همچنان در رئال مادرید حضور دارد و در سالهای اخیر توسط مربیان مختلف تنها بهصورت مقطعی مورد استفاده قرار گرفته و در این فصل فقط ۱۵ بازی در لالیگا انجام داده است، در شبکههای اجتماعی قهرمانی آرسنال در لیگ برتر را تبریک گفت.

تساوی ۱–۱ منچسترسیتی مقابل بورنموث به انتظار طولانی ۲۲ ساله برای قهرمانی پایان داد و سبایوس نوشت: «قهرمانی در لیگ را به آرسنال، بازیکنان و هواداران تبریک میگویم. بهویژه به میکل آرتتا. تو همیشه به باشگاه باور داشتی و بیش از هر کس دیگری برای رسیدن به این هدف تلاش کردی. شایستهاش هستی، رئیس. تبریک میگویم، خانواده آرسنال.»
آرتتا زمانی گفته بود که سبایوس در دوران حضورش در باشگاه «مثل یک جانور تمرین میکرد» و هواداران همیشه از تلاشهای او قدردانی خواهند کرد.