
به گزارش "ورزش سه"، انریکه ریکلمه، بنیانگذار و رئیس اجرایی شرکت کاکس، پس از برگزاری مجمع سهامداران این شرکت، درباره نامزدی احتمالی خود برای ریاست باشگاه رئال مادرید صحبت کرد: «ما به تلاش خود ادامه میدهیم و هیچ چیز تغییر نکرده است. ما به صورت ۲۴ ساعته در هفت روز هفته کار میکنیم تا نامزدی خاصی را ایجاد کنیم که پس از ۲۰ سال بدون برگزاری انتخابات، به معنای واقعی نشاندهنده یک پروژه دموکراتیک و محترمانه باشد.»

او توضیح داد: «ما در حال ساخت یک نامزدی جدی، حرفهای و نوآورانه هستیم. نامزدی همراه با شور و اشتیاق ورزشی، چرا که این یک اصل بنیادی است. ما خواهان یک دوره ورزشی استوار و مستحکم برای سالهای آینده هستیم، اگرچه میدانیم که این پروژه باید در کوتاهمدت نیز نتیجهبخش باشد. این نامزدی برای بازگرداندن باشگاه به اعضاست تا آنها را دوباره در مرکز توجه و کانون تمرکز قرار دهد؛ و مهمتر از همه، نامزدی است که به تمام بخشها احترام میگذارد.»
کلوپ، هالند...
اگرچه پروژه فوتبالی ریکلمه هنوز فاش نشده است، اما رئیس شرکت کاکس یک موضوع را کاملاً روشن میداند. او اطمینان داد: «بهترینها باید در رئال مادرید باشند؛ همیشه همینطور بوده است. بهترینها همیشه میخواهند به بهترین باشگاه بیایند. به همین دلیل باید نامزدی خاصی را ایجاد کرد که شفافیت، حاکمیت خوب و دموکراسی را بازگرداند؛ یک نامزدی برنده که استعدادها را به خود جذب کند.»
او در پایان گفت: «استعدادها باید خودشان تمایل داشته باشند که به رئال مادرید بیایند. بزرگترین باشگاه تاریخ باید بهترین استعدادها را در اختیار داشته باشد و باید شرایط مناسبی فراهم شود تا افراد درون باشگاه احساس راحتی کنند.»