
به گزارش "ورزش سه"، مسابقات تکواندوی قهرمانی آسیا این روزها به میزبانی مغولستان در جریان است با این نکته مهم که نتایج دختران ملی پوش ایران بر خلاف انتظارها پیش رفته است. این رقابتها از روز 31 اردیبهشت آغاز شده و در این سه روز 7 دختر تکواندوکار کشورمان مقابل حریفان قرار گرفتند و همگی با ناکامی مواجه شدند.
علاوه بر نفراتی مثل معصومه رنجبر در ۴۶-، مهلا مومن زاده در ۴۹-، ساغر مرادی و فرشته فتحی در ۶۲-، باران نعمتی در ۷۳- و فاطمه احمدی در وزن ۷۳+ کیلوگرم، نام مبینا نعمت زاده در ۵۳- نیز در لیست این ناکامیها به چشم میخورد.
تیم ملی تکواندو زنان که هدایتش را مهروز ساعی بر عهده دارد، حالا فقط دو شانس دیگر برای کسب مدال دارد. فردا در آخرین روز مسابقات، دو دختر ایرانی روی تاتامی خواهند رفت؛ ناهید کیانی دارنده مدالهای جهان و المپیک و یلدا ولینژاد که قرار است در وزن ۶۲- کیلوگرم مبارزه کند.
البته آذر ماه سال گذشته، تکواندو زنان ایران زیر نظر مهروز ساعی در مسابقات امیدهای جهان توانست نتایج بسیار خوبی بگیرد که اتفاقا یکی از آنها قهرمانی مبینا نعمت زاده بود. حالا نیز باید دید شاگردان او در آخرین روز قهرمانی آسیا چه خواهند کرد.