کد: 236309403 خرداد 1405 ساعت 17:0319.6K بازدید

برخورد سرد و خصمانه نویر و نوبل پس از فینال

نویر جایگاه خود را در بایرن و جام جهانی تثبیت کرده است، در حالی که آینده نوبل نامشخص به نظر می‌رسد.
برخورد سرد و خصمانه نویر و نوبل پس از فینال

به گزارش "ورزش سه"، پس از شکست ۳ بر صفر اشتوتگارت مقابل بایرن مونیخ در فینال جام حذفی آلمان، الکساندر نوبل نه‌تنها با ناامیدیِ شکست روبه‌رو است، بلکه آینده‌ای کاملاً نامعلوم پیش روی خود دارد.

2453878

 با وجود قرارداد نوبل با بایرن، سران این باشگاه اعلام کرده‌اند که او در برنامه‌های فصل آینده جایی ندارد و آن‌ها ترجیح می‌دهند با مانوئل نویر، یوناس اوربیگ و زفن اولرایش ادامه دهند.

صحنه‌های یخ‌زده‌ی المپیاشتادیون در شب شنبه نشان داد که هیچ ارتباطی میان نوبل و نویر وجود ندارد. هنگام رفتن به سکوی قهرمانی، نویر با سباستیان هوینس (مربی اشتوتگارت) خوش‌وبش کرد، اما نوبل را که دقیقاً کنار او ایستاده بود، کاملاً نادیده گرفت؛ نه سلامی و نه حتی نگاهی. 

پیش از آن نیز نوبل هنگام عبور از مقابل بازیکنان بایرن، سعی کرد کمترین فاصله را با نویر داشته باشد. این رفتار سرد، نمادی از رابطه تخریب‌شده‌ای است که از زمان انتقال نوبل از شالکه آغاز شد.

2453879

در مقابل، نویر پس از بازی، یوناس اوربیگ را در آغوش گرفت و با او به جشن پرداخت، به‌طوری که حتی جام را اولین بار به او داد؛ رفتاری که نشان‌دهنده‌ی پیوند عمیق آن‌هاست. با تمدید قرارداد نویر و بازگشت او به تیم ملی برای جام جهانی تابستان امسال، او همچنان بی‌رقیب شماره یک است.

آینده نوبل در اشتوتگارت نیز تاریک است. طبق گزارش‌ها، اشتوتگارت به دنبال دنیس زایمن است و خرید دائمی نوبل با توجه به دستمزد بالا و رقم انتقال ۱۲ میلیون یورویی‌اش برای آن‌ها بسیار گران تمام می‌شود. بایرن نیز به دنبال فروش دائمی اوست و قرض دادن دوباره‌اش محتمل نیست. نوبل اکنون باید برای نجات حرفه‌اش به‌دنبال باشگاهی جدید باشد؛ در غیر این صورت، پس از جام جهانی، او مجبور است با چشم‌اندازی پرتنش به تمرینات بایرن مونیخ بازگردد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
27اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار