
به گزارش ورزش سه، اعضای تیم ملی ازبکستان امروز در میان بدرقه مسئولان و هواداران وارد فرودگاه تاشکند شدند تا سفر خود به آمریکا را آغاز کنند. هواپیمای اختصاصی تیم ازبکستان که با پرچم و نماد این تیم طراحی شده، ساعتی بعد با حضور بازیکنان این تیم به سمت ایالات متحده پرواز کرد.
طبق اعلام فدراسیون فوتبال ازبکستان، کاروان این تیم امشب به آمریکا خواهد رسید، جایی که آنها باید برای نخستین حضور تاریخشان در جام جهانی آماده شوند. این تیم همچنان دو بازی دوستانه با کانادا و هلند خواهند داشت تا تیم فابیو کاناوارو با تدارک کاملا مناسب به سوی جام جهانی حرکت کنند.


صعود ازبکستان به جام جهانی ۲۰۲۶ یکی از مهمترین اتفاقات تاریخ فوتبال این کشور محسوب میشود و حالا شور و هیجان زیادی در بین هواداران فوتبال در این کشور شکل گرفته و امروز هم حدود دو هزار نفر برای بدرقه این تیم راهی آمریکا شدند.
بر اساس اعلام رسمی فیفا، تیم ملی ازبکستان در شهر آتلانتا و کمپ مرکز تمرینی آتلانتا یونایتد مستقر خواهد شد.
اوستون اورونوف، رستم آشورماتوف، جلال الدین ماشاریپوف، اودیل خامروبکف و ایگور سرگیف پنج بازیکن شاغل در لیگ برتر ایران هستند که همراه با تیم ملی ازبکستان راهی جام جهانی شدند.