کد: 236387407 خرداد 1405 ساعت 12:583.4K بازدید

یک پاسور ۴٣ ساله در بهترین لیگ دنیا!

آلیانز میلانو برای جانشینی فرناندو کرلینگ، به سراغ یک پاسور باتجربه رفت و با سانتیاگو اوردونا به توافق رسید.
یک پاسور ۴٣ ساله در بهترین لیگ دنیا!

به گزارش ورزش سه، تیم والیبال آلیانز میلانو ایتالیا که پیش‌تر با انتخاب گیلرمو فالاسکا به‌عنوان جانشین روبرتو پیاتزا، تکلیف نیمکت خود را مشخص کرده بود، حالا برای پر کردن جای خالی فرناندو کرلینگ نیز دست به کار شد و گزینه‌ای باتجربه را به خدمت گرفت.

باشگاه آلیانز میلانو به‌صورت رسمی اعلام کرد که سانتیاگو اوردونا، پاسور ۴۳ ساله ایتالیایی، از فصل آینده پیراهن این تیم را بر تن خواهد کرد. اوردونا که یکی از باتجربه‌ترین پاسورهای حاضر در والیبال ایتالیا محسوب می‌شود، مأموریت هدایت بازی میلانو را در فصل جدید بر عهده خواهد داشت.

اوردونا فصل گذشته در ترکیب تیم لوبه چیویتانووا حضور داشت و همراه این تیم عنوان نایب‌قهرمانی سری A ایتالیا را به دست آورد. او در طول دوران حرفه‌ای خود سابقه هم‌تیمی بودن با جواد معنوی‌نژاد و پوریا حسین‌خانزاده را نیز در کارنامه دارد.

مدیران میلانو امیدوارند تجربه بالای اوردونا بتواند خلأ ناشی از جدایی فرناندو کرلینگ را جبران کند و این تیم را در مسیر موفقیت‌های فصل آینده سری A ایتالیا و رقابت‌های اروپایی یاری دهد.

2455089
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار