کد: 236390507 خرداد 1405 ساعت 15:5218.4K بازدید

بحران جدید: یوونتوس در مسیر فروپاشی

فصل برای یوونتوس بدون کسب سهمیه دوره بعدی لیگ قهرمانان اروپا به پایان رسید، اتفاقی که علاوه بر زیان‌های مالی سنگین، تغییرات مدیریتی گسترده‌ای را به همراه خواهد داشت.
بحران جدید: یوونتوس در مسیر فروپاشی

به گزارش "ورزش سه"، درگیری لفظی میان دوشان ولاهوویچ و مانوئل لوکاتلی، دو تن از چهره‌های برجسته رختکن بیانکونری در جریان دیدار یوونتوس و فیورنتینا، تصویری است که به وضوح تنش شدید و تلاش برای پیدا کردن مقصر را در این تیم تورینی خلاصه می‌کند. جریمه نقدی اعمال‌شده توسط باشگاه به عنوان یک اقدام انضباطی برای هر دو بازیکن، تصمیمی اجتناب‌ناپذیر علیه یک رفتار غیرحرفه‌ای بود، اما قطعاً این نه تنها مشکل یوونتوس نیست و نه تنها راه حل آن.

بدون صعود به لیگ قهرمانان اروپا، آینده باشگاه و لوچانو اسپالتی به یک اندازه به مو بند است. پس از تایید و تمدید قرارداد این سرمربی توسکانیایی تا ژوئن ۲۰۲۸ با دستمزد ۵ میلیون یورو که همین چند وقت پیش در ۱۰ آوریل انجام شد، او بار دیگر در سیبل انتقادات قرار گرفته است. 

2451634

باشگاه در ماه اکتبر با برکناری ایگور تودور، او را انتخاب کرده بود تا یوونتوس را دوباره به کورس مدعیان بالای جدول بازگرداند. اما پس از نزدیک شدن به این هدف، اکنون فصل می‌تواند همان‌طور که آغاز شده بود به پایان برسد: با ناامیدی مطلق.

از این رو، آخرین اظهارات این سرمربی پس از شکست در حضور حدود ۴۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه آلیانز، معنایی افشاگرانه به خود می‌گیرد: «اگر در شرایطی نیستیم که در سطح واقعی خودمان عمل کنیم، قبل از هر چیز باید خودم را زیر سوال ببرم.» 

بنابراین، نتیجه‌گیری واضح است؛ اگر آنتونیو کونته از ناپولی جدا شود و یوونتوس دیگر به لوچانو اسپالتی باور نداشته باشد و خود او نیز تمایلی به ادامه کار نشان ندهد، این سرمربی متولد لچه به خانه بازخواهد گشت. هرچه باشد، بیانکونری تابستان گذشته نیز برای جذب او تلاش کرده بود.

با این حال، ماجرا بسیار پیچیده‌تر است. همان‌طور که جان الکان دیداری رو در رو با اسپالتی خواهد داشت، مدیر اجرایی اکسور، نشستی را با جانلوکا فرارو، رئیس باشگاه و به‌ویژه دامیان کومولی ترتیب خواهد داد. این مدیر اجرایی فرانسوی که تازه یک سال پیش به باشگاه آمده، به عنوان مقصر اصلی این فصل غیرقابل‌فهم و ناامیدکننده یوونتوس شناخته می‌شود. 

علاوه بر این، خریدهای او که برخی بسیار پرهزینه هم بوده‌اند (مانند لوئیس اوپندا از لایپزیش با هزینه نهایی ۴۰ میلیون یورو)، نتوانسته‌اند مهره‌هایی تاثیرگذار یا آینده‌ساز برای باشگاه باشند. به نظر می‌رسد هم‌افزایی و رابطه چندان قوی‌ای نیز میان کومولی و اسپالتی وجود ندارد. 

2451750

در واقع، انتظار می‌رود نقش عملیاتی‌تر و محوری‌تری به جورجو کیلینی واگذار شود که هم‌اکنون مدیر استراتژی فوتبال یوونتوس است و رابطه نزدیکی با سرمربی دارد. بنابراین، ارزیابی مجدد کادر مدیریتی و بازنگری در استراتژی تیم بار دیگر پیش‌بینی می‌شود.

یقیناً انجام چند حساب و کتاب ساده دشوار نیست. عدم راهیابی به لیگ قهرمانان اروپا به معنای زیان‌های میلیون یورویی است که لیگ اروپا هرگز نمی‌تواند آن را پوشش دهد. برای یک باشگاه سری آ، صرفاً حضور در این مسابقات حداقل ۵۰ میلیون یورو درآمد به همراه دارد که شامل پاداش ورودی و سهم بازار تلویزیونی می‌شود. 

فراتر از این، بسیاری از برندهای بزرگی که حامی مالی فعلی یوونتوس هستند، قراردادهایی دارند که مشروط به حضور در بالاترین سطح مسابقات باشگاهی یوفا است؛ همچنین درآمدهای حاصل از فروش محصولات و بلیط‌فروشی بازی‌ها به شدت کاهش خواهد یافت. تمام این شرایط، نقل و انتقالات احتمالی تیم را تحت تاثیر شدید قرار می‌دهد و منجر به خروجی‌های اجباری بازیکنان کلیدی خواهد شد. خلاصه آنکه، این یک باتلاق بزرگ است که یوونتوس می‌خواهد از آن فرار کند، اما خودش مقصر اصلی گرفتار شدن در آن است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار