کد: 236420009 خرداد 1405 ساعت 01:153.5K بازدید

فرصت بازی به 4+7 بازیکن ایران نرسید

امیر قلعه‌نویی 11 بازیکن خود را مقابل گامبیا به میدان نفرستاد.
فرصت بازی به 4+7 بازیکن ایران نرسید

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران در حالی نخستین مسابقه تدارکاتی در اردوی آماده‌سازی ترکیه را با برتری مقابل گامبیا پشت سر گذاشت که امیر قلعه‌نویی در این بازی نتوانست از چهار بازیکن به علت آسیب دیدگی بهره ببرد، اما علاوه بر آن، سه دروازه‌بان ذخیره هم شانس بازی به دست نیاوردند.

با وجود هشت تغییر در ترکیب تیم ملی ایران مقابل گامبیا در نیمه دوم، اما در این بین فرصت حضور در زمین به سید پیام نیازمند، سید حسین حسینی و محمد خلیفه نرسید و علیرضا بیرانوند تا پایان بازی کرد.

صالح حردانی، میلاد محمدی، هادی حبیبی‌نژاد و دنیس اکرت آینسا هم 4 بازیکنی بودند که علی‌رغم عدم آسیب دیدگی و حضورشان در لیست مسابقه با گامبیا، فرصت ورود به زمین را پیدا نکردند و به‌طور کامل روی نیمکت نشستند.

گفتنی است، علیرضا جهانبخش، مهدی قایدی، سامان قدوس و دانیال ایری نیز به علت آسیب دیدگی در لیست این مسابقه تدارکاتی قرار نگرفتند تا علاوه بر سه دروازه‌بان و چهار بازیکن ذخیره، این چهار نفر هم برابر گامبیا به میدان نروند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار