کد: 236487112 خرداد 1405 ساعت 11:40618 بازدید

تنش در مکزیک پیش از جام جهانی با تظاهرات و اشک‌آور!

تظاهرات معلمان مکزیکی در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ به خشونت کشیده شد.
تنش در مکزیک پیش از جام جهانی با تظاهرات و اشک‌آور!

به گزارش "ورزش سه"، خبرگزاری فرانسه مدعی شد که پلیس مکزیک روز دوشنبه با استفاده از گاز اشک‌آور تظاهرات معلمان را که ۱۰ روز قبل از مسابقه افتتاحیه جام جهانی فوتبال در پایتخت مکزیک، به منطقه ویژه تماشای مسابقات یورش برده بودند، متفرق کرد. ورودی‌های میدان سوکالو با موانع فلزی بسته شده بود و درگیری‌ها زمانی آغاز شد که یکی از ورودی‌های این میدان که مقر دولت است و یک صفحه نمایش بزرگ برای تماشای مسابقات از 11 ژوئن در آن نصب شده است، مورد حمله قرار گرفت.

فیلیبرتو فراوستو، نماینده سندیکای ایالت ساکاتکاس به خبرگزاری فرانسه گفت: «منطقه ویژه تماشای مسابقات باید بسته شود چون موضوعی مانند موضوع ما باید در اولویت قرار گیرد، زیرا بسیار مهم‌تر از این نوع سرگرمی‌ها است.» یکی از معترضان گفت که در اثر پرتاب یک شیء ناشناس مجروح شده و در حالی که خون از زخم سرش جاری بود، از محل منتقل شد.

2456611

این تظاهرات توسط گروهی از معلمان سازماندهی شده بود که اقلیتی در بزرگترین سندیکای معلمان یعنی هماهنگی ملی کارگران آموزش به شمار می‌روند. آنها از ماه مارس تهدید کرده‌اند که در صورت عدم پاسخگویی دولت به خواسته‌هایشان، تظاهراتی با حضور میلیون‌ها معلم در پایتخت در طول جام جهانی برگزار خواهند کرد. آنها به طور خاص خواستار افزایش دستمزد، آغاز گفتگو در مورد سیستم بازنشستگی و ایجاد تغییراتی در سیاست آموزشی هستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار