کد: 236545515 خرداد 1405 ساعت 12:1620.1K بازدید

ستاره سابق بارسلونا داور را مصدوم کرد! (عکس)

فرانک کسیه با تنه سنگینی که به داور بازی ساحل عاج و فرانسه زد باعث مصدومیتش شد.
ستاره سابق بارسلونا داور را مصدوم کرد! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، دیدار تدارکاتی تیم ملی فرانسه پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی ساحل عاج، پس از آن که فرانک کسیه با شانه به شکلی خشن به داور تنه زد، متوقف شد. این هافبک ساحل عاجی در حالی که سعی می‌کرد خود را برای دریافت پاس در موقعیت مناسب قرار دهد، به شدت با سباستین گیشامر، داور اتریشی، برخورد کرد. گیشامر پس از این برخورد تکان‌دهنده با این بازیکن ۲۹ ساله نقش بر زمین شد.

2457508

داور آسیب‌ دیده سرانجام توانست به سختی روی پاهای خود بایستد اما بازی را متوقف کرد تا تلاش کند آرامش خود را بازیابد. این ضربه شدید باعث شد که گیشامر به مراقبت‌های پزشکی فوری در زمین نیاز پیدا کند، به طوری که حتی برانکارد نیز به داخل زمین آورده شد. خوشبختانه او نیازی به انتقال از زمین نداشت و توانست برای از سرگیری بازی روی پای خود بایستد. کیلیان امباپه حتی با نقش‌آفرینی به عنوان پزشک و قرار دادن کیسه یخ روی محل آسیب‌ دیدگی داور به او کمک کرد.

2457506

این مسابقه پرتنش برای چند دقیقه متوقف شد تا این که جریان بازی دوستانه توانست دوباره از سر گرفته شود. کسیه موفق شد با از سرگیری بازی، از مجازات بابت تنه زدن به داور فرار کند. ساحل عاج در آن زمان پس از گل زودهنگام رایان شرکی ۰-۱ از حریف عقب بود. امیدهای فرانسه برای ورود به جام جهانی با آمادگی مطلوب، با بازگشت این کشور آفریقایی در نیمه دوم، ضربه خورد.

گوئلا دوئه در دقیقه ۵۳ بازی را به تساوی کشاند و سپس آماد دیالو در فاصله شش دقیقه مانده به پایان این بازی گل پیروزی‌بخش تیمش را به ثمر رساند. فرانسه پیش از جام جهانی فرصت دیگری برای کسب پیروزی خواهد داشت، چرا که روز دوشنبه در یک بازی دوستانه به مصاف ایرلند شمالی می‌رود.

2457507

ویلیام سالیبا، ستاره آرسنال، که با نگرانی‌های مربوط به مصدومیت روبرو بود، در این بازی به عنوان بازیکن تعویضی به میدان نرفت. دیدیه دشان تأکید کرد که آمادگی جسمانی این قهرمان لیگ برتر جای نگرانی ندارد. او گفت: «ویلیام خوب است و وضعیتش مدیریت خواهد شد. اگر لازم بود بازی کند، بازی می‌کرد.»

این تورنمنت که به میزبانی مشترک کانادا، مکزیک و آمریکا برگزار می‌شود، اولین حضور ساحل عاج در جام جهانی از سال ۲۰۱۴ است. فیل‌ها امیدوار هستند پس از حذف در مرحله گروهی در سال‌های ۲۰۰۶، ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴، به مرحله حذفی راه یابند. آنها در گروه E با چالشی دشوار روبرو هستند: آلمان با سابقه چهار بار قهرمانی، اکوادور قدرتمند آمریکای جنوبی و تیم ناشناخته کوراسائو.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار