کد: 236583317 خرداد 1405 ساعت 00:257.8K بازدید

‫پیروزی ژرمن‌ها در شیکاگو با درخشش هاورتز و سانه

آلمان به زحمت آمریکا را برد، با جنجال و کتک‌کاری

‫تیم ملی آلمان در یک دیدار تدارکاتی جذاب و پربرخورد موفق شد با نتیجه 2 بر یک میزبان خود آمریکا را شکست دهد.
آلمان به زحمت آمریکا را برد، با جنجال و کتک‌کاری

به گزارش ورزش سه، تیم‌های ملی آمریکا و آلمان در ورزشگاه سولجر فیلد شهر شیکاگو در دیداری دوستانه پیش از آغاز مسابقات جام جهانی به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری دو بر یک شاگردان یولیان ناگلزمان به پایان رسید. ژرمن‌ها بازی را طوفانی آغاز کردند و در دقیقه دوم مسابقه روی ارسال دقیق یوشوا کیمیش از روی یک ضربه ایستگاهی با ضربه سر تماشایی کای هاورتز به گل اول رسیدند. آلمان در دقیقه ششم هم توسط هاورتز به گل رسید اما این گل به دلیل خروج توپ از زمین توسط لروی سانه مردود اعلام شد.

2458071

‫پس از این شوک زودهنگام شاگردان مائوریسیو پوچتینو به تدریج نبض بازی را در دست گرفتند و فشار را روی دروازه مهمان بیشتر کردند. تلاش‌های تیم آمریکا در دقیقه سی و هفتم مسابقه به ثمر نشست. روی ارسال کرنر کریستین پولیشیچ یوناتان تاه مدافع آلمان توپ را با سر دور کرد اما توپ دقیقا در مقابل آنتونی رابینسون قرار گرفت. مدافع پیش‌تاخته میزبان با یک شلیک سرضرب و والی بی‌نقص توپ را به طاق دروازه الیور باومن دوخت تا نیمه اول با تساوی یک بر یک به پایان برسد.

2458072

‫با شروع نیمه دوم آلمان دوباره ابتکار عمل را به دست گرفت و در دقیقه پنجاه و هفتم توانست گل برتری را به ثمر برساند. کای هاورتز این بار در نقش سازنده ظاهر شد و با یک پاس کوتاه لروی سانه را در موقعیت شوت‌زنی قرار داد. سانه با یک ضربه دقیق از فاصله پانزده متری توپ را به گوشه پایین و سمت چپ دروازه آمریکا فرستاد تا حساب کار دو بر یک شود.

‫در ادامه مسابقه هر دو مربی تعویض‌های متعددی انجام دادند تا بازیکنان خود را محک بزنند. آمریکا برای زدن گل تساوی حملات خطرناکی تدارک دید. در دقیقه 48 مسابقه کریستین پولیشیچ دو موقعیت پیاپی در نزدیکی دروازه داشت که با واکنش‌های عالی باومن روبرو شد. درخشش الیور باومن در دقایق پایانی هم ادامه یافت و او در دقیقه 81 ضربه خطرناک جو اسکالی را مهار کرد. او در دقیقه 87 هم با یک واکنش دیدنی شوت سنگین برندن آرونسون را به بیرون فرستاد تا دروازه تیمش بسته بماند.

2458073

‫نکته عجیب این دیدار تدارکاتی درگیری شدید بازیکنان در وقت‌های تلف‌شده بود. در دقیقه 92 پس از خطای خشن روی داوید راوم یک درگیری دسته جمعی با حضور بازیکنان داخل زمین، نیمکت‌نشینان و کادر فنی دو تیم شکل گرفت. در نهایت داور مسابقه با دادن کارت زرد به نیکو شلوتربک و تیموتی وه‌آ به این غائله پایان داد تا این نبرد پرالتهاب با پیروزی تیم ملی آلمان تمام شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آلمان به زحمت آمریکا را برد، با جنجال و کتک‌کاری | ورزش سه