کد: 236605117 خرداد 1405 ساعت 21:406.4K بازدید

پیاتزا و تصویری برای رد یک شایعه بزرگ!

تصویری از دیدار دوستانه ایران و برزیل، روایتی متفاوت از رابطه روبرتو پیاتزا با دستیاران ایرانی‌اش ارائه می‌دهد؛ روایتی که با برخی گمانه‌زنی‌های گذشته فاصله زیادی دارد.
پیاتزا و تصویری برای رد یک شایعه بزرگ!

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران بامداد امروز در یک دیدار تماشایی، جذاب و بسیار مفید برای حضور موفق در لیگ ملت‌های والیبال، مقابل برزیل قرار گرفت. در این مسابقه، ملی‌پوشان ایران در دو ست ابتدایی موفق شدند حریف قدرتمند خود را شکست دهند و در آستانه یک پیروزی ارزشمند قرار بگیرند.

با این حال، شاگردان برناردو رزنده در تیم ملی والیبال برزیل توانستند به بازی بازگردند و دو ست بعدی را به سود خود به پایان برسانند. در ست پنجم نیز تیم ملی والیبال ایران با نتیجه 20 بر 18 پیش افتاده بود و طبق قوانین معمول باید برنده مسابقه می‌شد، اما با توافق قبلی دو سرمربی، ست پایانی به جای 15 امتیاز تا 25 امتیاز ادامه پیدا کرد و حتی از آن نیز فراتر رفت. در نهایت این برزیل بود که توانست این ست را با نتیجه 28 بر 26 و مسابقه را با پیروزی به پایان برساند.

اما در جریان این مسابقه، یک نکته مهم نیز به چشم آمد. در طول بازی بارها مشاهده شد که روبرتو پیاتزا با دستیاران ایرانی خود، علی فتاحی و رحمان محمدی، گفت‌وگو می‌کند و در مقاطع مختلف مسابقه با آنها به مشورت می‌پردازد.

حالا تصویری که از سوی فدراسیون والیبال ایران منتشر شده، پیاتزا را در حال گفت‌وگو با این دو مربی ایرانی نشان می‌دهد. تصویری که می‌تواند پاسخی به برخی شایعات گذشته باشد؛ شایعاتی که مدعی بودند سرمربی ایتالیایی تیم ملی اهمیت چندانی به دستیاران ایرانی خود نمی‌دهد و تعامل زیادی با آنها ندارد. با این حال، رفتار پیاتزا در روزهای اخیر و همچنین آنچه در دیدار برابر برزیل دیده شد، تصویری کاملاً متفاوت از این موضوع ارائه می‌دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار