کد: 236641819 خرداد 1405 ساعت 10:4615.5K بازدید

در صورت تایید فیفا؛

ایران با بازوبند مشکی در جام جهانی

تیم ملی فوتبال ایران قصد دارد با بازوبند مشکی در سومین مسابقه دور گروهی جام جهانی شرکت کند.
ایران با بازوبند مشکی در جام جهانی

به گزارش "ورزش سه"، نخستین مسابقه ملی‌پوشان ایران در جام جهانی 2026 در بامداد روز سه‌شنبه هفته آینده (26 خرداد) و همزمان با روز اول ماه محرم خواهد بود، اما سومین بازی شاگردان امیر  قلعه‌نویی در این رقابت‌ها مقابل مصر، همزمان با عاشورای حسینی است که بنابراین فدراسیون فوتبال قصد دارد برای ادای احترام به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برنامه‌ریزی کند.

فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد: «با توجه به همزمانی دیدار تیم‌های ملی ایران و مصر با برگزاری مراسم عاشورا در دنیا توسط مسلمانان به مناسبت سالروز شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) و یاران با وفای ایشان، این فدراسیون به حرمت عزای این روز بزرگ به فدراسیون جهانی فوتبال اطلاع داد که بازیکنان تیم ملی ایران قصد دارند در این بازی با بازوبند مشکی وارد زمین شوند و انتظار دارد که فیفا با این خواسته موافقت کند.»

دیدار شاگردان امیر قلعه‌نویی مقابل مصر، در بامداد روز ششم خردادماه (11 محرم در ایران و دهم محرم در شهر سیاتل) برگزار خواهد شد و به همین منظور، ملی‌پوشان ایران قصد دارند با بازوبند مشکی وارد زمین شوند و در روز عاشورای حسینی نسبت به ساحت مقدس اباعبدالله(ع) ادای احترام کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
68اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار