کد: 236644319 خرداد 1405 ساعت 11:486.7K بازدید

کمپ اسپانیا و کرواسی و مراکش در مدارس آمریکا!

لامین یامال، لوکا مودریچ و گرانیت ژاکا در روزهای منتهی به جام جهانی ۲۰۲۶ نه در کمپ‌های فوق‌مدرن باشگاهی، بلکه در مدارس خصوصی آمریکا تمرین می‌کنند.
کمپ اسپانیا و کرواسی و مراکش در مدارس آمریکا!

به گزارش ورزش سه، در حالی که ۴۸ تیم حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ در حال استقرار در کمپ‌های تمرینی خود در آمریکا، مکزیک و کانادا هستند، انتخاب محل اردو توسط برخی تیم‌های بزرگ توجه زیادی را جلب کرده است. برخلاف انتظار، چهار تیم مطرح جهان مدارس ابتدایی و دبیرستان‌های خصوصی آمریکا را به عنوان پایگاه اصلی خود برای این رقابت‌ها انتخاب کرده‌اند.

تیم‌های ملی اسپانیا، مراکش، کرواسی و سوئیس که به ترتیب در رده‌های دوم، هشتم، یازدهم و نوزدهم رنکینگ فیفا قرار دارند، به جای استفاده از مراکز حرفه‌ای باشگاهی یا دانشگاهی، در چهار مدرسه خصوصی مستقر شده‌اند. دو مدرسه شبانه‌روزی، یک مجموعه آموزشی خصوصی از مقطع ابتدایی تا دبیرستان و یک مدرسه میزبان این تیم‌ها هستند.

نکته جالب اینکه سه مدرسه از این چهار مجموعه حتی در نزدیکی ورزشگاه‌های جام جهانی هم قرار ندارند و تیم‌ها برای حضور در مسابقات باید صدها کیلومتر سفر اضافی انجام دهند. در نتیجه لامین یامال این روزها در شهر چاتانوگا در ایالت تنسی تمرین می‌کند، لوکا مودریچ در الکساندریا ویرجینیا مستقر شده و گرانیت ژاکا نیز در سن‌دیگو اردو زده است.

برای این مدارس، میزبانی از تیم‌های ملی افتخاری بزرگ و البته منبع درآمدی قابل توجه محسوب می‌شود. اگرچه فیفا رقم دقیق قراردادهای اجاره را اعلام نکرده، اما گزارش‌ها نشان می‌دهد هر یک از این مدارس احتمالاً چند صد هزار دلار برای در اختیار گذاشتن امکانات خود دریافت می‌کنند.

اسپانیا در مدرسه‌ای کنار رودخانه
تیم ملی اسپانیا کمپ خود را در مدرسه خصوصی «بیلور» در شهر چاتانوگا برپا کرده است؛ مدرسه‌ای که سال گذشته نیز در جام جهانی باشگاه‌ها میزبان تیم نیوزیلندی آوکلند سیتی بود.

2459041

کریس آنجل، مدیر این مدرسه، می‌گوید کشورهای زیادی از امکانات آنها بازدید کردند اما زمانی که اسپانیا علاقه خود را اعلام کرد، تصمیم‌گیری بسیار سریع انجام شد. به گفته او، فدراسیون فوتبال اسپانیا حتی پیش از قرعه‌کشی جام جهانی به صورت شفاهی برای حضور در این مدرسه توافق کرده بود.

این مدرسه طی سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری زیادی روی امکانات فوتبالی خود انجام داده و اکنون سه زمین استاندارد در اختیار دارد. اسپانیایی‌ها نیز بخشی از هزینه‌های آماده‌سازی را پرداخت کرده‌اند؛ از جمله تبدیل مرکز تنیس مدرسه به فضای رسانه‌ای و سالن بدنسازی.
آیتور کارانکا، مدیر ورزشی تیم ملی اسپانیا، درباره انتخاب این محل گفته است: «هم امکانات و هم مردم اینجا فوق‌العاده هستند.»

مراکش در میزبان خاطره‌انگیز ایتالیا
مدرسه «پینگری» در نیوجرسی سابقه میزبانی از جام جهانی ۱۹۹۴ را نیز در کارنامه دارد. در آن سال تیم ملی ایتالیا در مسیر رسیدن به فینال مسابقات در این مدرسه تمرین می‌کرد.

2459042

این مجموعه طی سال‌های اخیر به یکی از مراکز شناخته‌شده فوتبال در آمریکا تبدیل شده و تیم‌هایی مانند منچستریونایتد، میلان، تیم زنان چلسی، اروگوئه، کانادا و اکوادور از امکانات آن استفاده کرده‌اند. پس از قرعه‌کشی جام جهانی، نزدیک به ۱۲ تیم مختلف از این مجموعه بازدید کردند اما در نهایت مراکش آن را به عنوان کمپ خود برگزید.

سوئیس و درآمد نیم میلیون دلاری برای یک مدرسه
مدرسه سن‌دیگو یکی از بزرگ‌ترین برندگان مالی این پروژه محسوب می‌شود. آدام بنمویس، مدیر برنامه‌های جانبی این مدرسه، چهار سال قبل ایده تبدیل شدن به کمپ جام جهانی را مطرح کرده بود؛ ایده‌ای که در ابتدا چندان جدی گرفته نشد. این مدرسه طی سال‌های اخیر امکانات حرفه‌ای متعددی از جمله دروازه‌های استاندارد، تجهیزات ریکاوری و وان‌های یخ تهیه کرد تا بتواند میزبان تیم‌های حرفه‌ای باشد.

2459043

به گفته بنمویس، مدرسه از محل اجاره امکانات ورزشی سالانه حدود ۲۵۰ هزار دلار درآمد دارد، اما تنها از قرارداد اجاره با فیفا بیش از ۵۰۰ هزار دلار دریافت خواهد کرد. مجموع درآمدهای جانبی این مجموعه در سال جاری به حدود ۱.۴ میلیون دلار می‌رسد.

تیم ملی سوئیس پس از بازدید از این مجموعه در ماه دسامبر، آن را به عنوان پایگاه خود انتخاب کرد. دانش‌آموزان مدرسه نیز در روز ویژه ارتباط با جامعه محلی فرصت بازی، عکس یادگاری و دریافت امضا از بازیکنان سوئیس را پیدا کردند.

کرواسی در مدرسه‌ای ۲۰۰ ساله
تیم ملی کرواسی نیز در مدرسه شبانه‌روزی «اپیسکوپال» در شهر الکساندریا ایالت ویرجینیا مستقر شده است؛ مدرسه‌ای با نزدیک به دو قرن قدمت و پردیسی ۱۳۰ هکتاری. این مجموعه در سال‌های اخیر میزبان تیم‌های مختلفی بوده است؛ از جمله تیم ملی زنان آمریکا پیش از المپیک پاریس و باشگاه العین امارات در جام جهانی باشگاه‌ها.

پس از قرعه‌کشی جام جهانی، هفت تا هشت تیم مختلف از این مجموعه بازدید کردند اما در نهایت کرواسی که در دو دوره اخیر جام جهانی به مقام‌های دوم و سوم رسیده بود، این محل را انتخاب کرد. مدیران مدرسه معتقدند حضور کرواسی فرصتی استثنایی برای منطقه واشنگتن محسوب می‌شود؛ منطقه‌ای که برخلاف جام جهانی ۱۹۹۴ این بار هیچ مسابقه‌ای را میزبانی نمی‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کمپ اسپانیا و کرواسی و مراکش در مدارس آمریکا! | ورزش سه