کد: 236661720 خرداد 1405 ساعت 00:31

انتقاد از پرز: آلوارز ۱۵۰ میلیون نمی‌ارزد!

توماس رونسرو، سردبیر نشریه آاِس، با انتشار مطلبی از سیاست‌های فلورنتینو پرز انتقاد کرد.
انتقاد از پرز: آلوارز ۱۵۰ میلیون نمی‌ارزد!

به گزارش "ورزش سه"، پیشنهاد ۱۵۰ میلیونی رئال مادرید برای خولین آلوارز ۲۶ ساله، ستاره اتلتیکومادرید، رد شد. این پیشنهاد به دلیل وعده انتخاباتی فلورنتینو پرز ارسال شد و حال که پیشنهاد رد شده است، او می‌تواند به راحتی از وعده‌اش بگذرد و آن را عملی نکند.

همین موضوع باعث عصبانیت هواداران رئال مادرید شده و در رأس آنها توماس رونسرو، هوادار معروف باشگاه و سردبیر نشریه آاِس در مطلبی اعتراضش را نشان داده است.

او نوشته:«خولین آلوارز یک «کهکشانی» واقعی نیست. و اگر قرار است برای جذبش اقدام کنی، باید مطمئن باشی که شکست نمی‌خوری. نمی‌شود اتلتیکومادرید به رئال مادرید جواب رد بدهد. بیانیه رسمی رئال مادرید عصر منتشر شد و من، مثل بسیاری از هواداران رئال، ابتدا تصور کردم با یک خبر جعلی روبه‌رو هستم. حتی مطمئن شدم که نکند شوخی اول آوریل یا چیزی شبیه آن باشد. اما نه؛ ما در ۲۸ دسامبر نیستیم.

وقتی صحبت از پیشنهاد ۱۵۰ میلیون یورویی برای یک «کهکشانی» شد، ذهن همه به سمت بازیکنانی مانند مایکل اولیسه، ستاره‌ای در سطح جهانی، یا در نهایت ویتینیا رفت که شاید در حال حاضر بهترین هافبک دنیا باشد.

2459403

اما اینکه هدف اصلی ناگهان خولین آلوارز از آب دربیاید، با تمام احترامی که برای مهاجم آرژانتینی قائلم، بسیاری از ما را کاملاً غافلگیر کرد. ۱۵۰ میلیون یورو برای بازیکنی که فصل لیگ را تنها با هشت گل و بدون حتی یک جام با باشگاهش به پایان رساند؟ بازیکنی که پنالتی‌اش را در فینال جام حذفی اسپانیا در ورزشگاه لاکارتوخا از دست داد و در نهایت قهرمانی به رئال سوسیه‌داد رسید؟

او بدون شک مهاجم خوبی است، اما در سطح بازیکنانی مانند لوئیس فیگو، زین‌الدین زیدان یا رونالدو نازاریو، که فلورنتینو پرز با جذبشان مفهوم «کهکشانی» را به فوتبال معرفی کرد،‌ نیست. 

او یک کهکشانی واقعی نیست و اگر هم قرار باشد برای جذبش اقدام شود، باید انتقالی قطعی و بدون احتمال شکست باشد. قابل قبول نیست که اتلتیکو مادرید، همان تیمی که این فصل پایین‌تر از ویارئال در جدول لالیگا قرار گرفت، به رئال مادرید جواب منفی بدهد و بعد هم در شبکه‌های اجتماعی باشگاه را به تمسخر بگیرد. این را نمی‌توان پذیرفت.

فلورنتینو پرزی که از سال ۲۰۰۰ می‌شناسیم باید واکنشی درخور نشان دهد. او باید به سراغ یک ستاره واقعی برود. باید به سراغ بازیکنانی مانند اولیسه یا ویتینیا که تفاوت را در بالاترین سطح رقم می‌زنند، برود. 

اگر قرار باشد چنین مبلغ هنگفتی برای خولین آلوارز هزینه شود، آن وقت جای کیلیان امباپه کجاست؟  و با اندریک چه باید کرد؟ بازیکنی که قرار است بازگردد و بالاخره در سانتیاگو برنابئو بدرخشد؟برای من، تنها توجیه این انتقال می‌تواند این باشد که هدف از آن بالا بردن قیمت بازیکن و دشوار کردن کار بارسلونا باشد. در غیر این صورت، همه چیز عجیب و گیج‌کننده به نظر می‌رسد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار