کد: 236693121 خرداد 1405 ساعت 09:3614.2K بازدید

رکوردشکنی مربی معروف در مکزیک: آقای جام جهانی!

سرمربی تیم ملی مکزیک در پنج دوره جام جهانی و تقریباً در سه مراسم افتتاحیه شرکت داشته است.
رکوردشکنی مربی معروف در مکزیک: آقای جام جهانی!

به گزارش "ورزش سه"، یک کارنامه درخشان در اسپانیا (حضور در شش تیم در لالیگا) داشته و اکنون تنها چند ساعت تا تحقق رویای هدایت تیم ملی کشورش در جام جهانی فاصله دارد و تمام کشور مشتاقانه منتظر ترکیب اولیه او در بازی روز پنجشنبه مقابل آفریقای جنوبی است.

آگیره که اخیراً پنجاهمین سال فعالیت حرفه‌ای خود (به عنوان بازیکن و مربی) را جشن گرفت، در این جام جهانی دستاوردهای قابل توجهی کسب خواهد کرد. از یک سو، پنجمین جام جهانی خود را تجربه خواهد کرد: یک بار به عنوان بازیکن (1986) با میلوتینوویچ به عنوان سرمربی، یک بار به عنوان دستیار سرمربی، مخیا بارون (1994) و سه بار به عنوان سرمربی در سال‌های 2002، 2010 و این دوره در حالی که در دو دوره قبلی در مرحله یک هشتم حذف شد.

علاوه بر این پنج جام جهانی، آگیره این افتخار را دارد که تنها فرد در تاریخ فوتبال است که در سه مراسم افتتاحیه جام جهانی حضور داشته است، اگرچه یکی از آنها کمی متفاوت است: او به عنوان سرمربی مکزیک در سال 2010 و این دوره (2026) در مراسم افتتاحیه حضور داشت و هر دو بار با یک بازی (مکزیک-آفریقای جنوبی) آغاز شد و همچنین به عنوان بازیکن، در اولین بازی مکزیک (مقابل بلژیک) در جام جهانی 1986 شرکت کرد اما در آن زمان، جام‌های جهانی توسط قهرمان فعلی (ایتالیا 1982) و نه توسط میزبان (مکزیک) افتتاح می‌شد. و در سال 1986، بازی افتتاحیه بین ایتالیا و بلغارستان بود. بنابراین، این موضوع کمی پیچیده است.

2287897

به هر حال، سابقه حضور آگیره در جام‌های جهانی فوق‌العاده است. در 67 سالگی، او هنوز یک جام جهانی دیگر تا رسیدن به رکورد کارلوس آلبرتو پریرا، سرمربی برزیلی که شش جام جهانی را هدایت کرد، فاصله دارد (1982 با کویت، 1990 با امارات متحده عربی، 1994 با برزیل، 1998 با عربستان سعودی، 2006 با برزیل و 2010 با آفریقای جنوبی). تنها پنج تیم در این جام جهانی 2026 سرمربیانی خواهند داشت که بالای 70 سال سن دارند: کوراسائو (آدووکات، 78 سال)، غنا (کارلوس کی‌روش، 73 سال)، آفریقای جنوبی (هوگو بروس، 74 سال)، جمهوری چک (میروسلاو کوبک، 74 سال) و اروگوئه (مارچلو بیلسا، 70 سال). جالب اینجاست که خاویر آگیره در سال 1986 به عنوان بازیکن در بازی مکزیک و بلژیک با بروس روبرو شد.

در عرصه داخلی، آگیره نیز یک چهره تاریخی است. او دومین سرمربی با بیشترین تعداد بازی هدایت شده در تاریخ مکزیک است: 93 بازی (56 برد، 20 تساوی و 17 باخت). تنها ناچو ترلس با 140 بازی (72-35-33) از او پیشی می‌گیرد که سرمربی مکزیک در جام‌های جهانی شیلی 62 و انگلیس 66 بود و دستیار لوپز هرانز در سوئد 58 بود. او شش بازی در جام‌های جهانی هدایت کرد، در حالی که آگیره در پایان این مرحله اول، 11 بازی را تجربه خواهد کرد.

آگیره در پایان مرحله اول این جام جهانی، از نظر تعداد بازی‌های هدایت شده در تورنمنت‌های رسمی به ترلس خواهد رسید. او تاکنون 45 بازی (29-9-7) داشته است، در حالی که ترلس در تورنمنت‌های رسمی 48 بازی (24-14-10) هدایت کرده است.

این مربی یک چهره افسانه‌ای در لیگ اسپانیا است و در کشورش نیز جایگاه ویژه‌ای دارد، حتی اگر برخی در مکزیک به هر چیزی، از جمله رنگ کفش‌هایش، انتقاد کنند. آنها یک چهره تاریخی را در ترکیب خود دارند و باید با افتخار به او نگاه کنند. تنها یک خاویر آگیره وجود دارد. یک خاویر آگیره تاریخی که تنها یک چیز برای تکمیل کارنامه‌اش کم دارد: رسیدن به بازی پنجم معروف مکزیک.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار