کد: 238801225 خرداد 1405 ساعت 16:3215.5K بازدید

دیومانده در قله فوتبال

جایزه MVP تقدیم به مادرم که در بیمارستان است

جوان‌ترین ساحل‌عاجی تاریخ که در یک جام جهانی به میدان رفته است، در جریان پیروزی مقابل اکوادور درخشان ظاهر شد.
جایزه MVP تقدیم به مادرم که در بیمارستان است

به گزارش "ورزش سه"، یان دیومانده روند پیشرفت خود را با سرعتی برق‌آسا طی می‌کند. او کمی بیش از یک سال پیش هنوز در آکادمی دی‌ام‌ئی فلوریدا توپ می‌زد و اکنون به عنوان پدیده مسابقات جام جهانی در آمریکا، کانادا و مکزیک مطرح شده است.

لگانس در تاریخ ۲۹ مارس ۲۰۲۵ در بازی مقابل رئال مادرید به او فرصت داد تا اولین بازی حرفه‌ای خود را تجربه کند و تنها ۱۰ بازی که با ثبت دو گل و یک پاس گل همراه بود کافی بود تا او تابستان گذشته با قراردادی به ارزش ۲۰ میلیون یورو به آر‌بی لایپزیش منتقل شود.

جهش به فوتبال آلمان نه تنها مانع پیشرفت او نشد، بلکه آن را تقویت کرد. او پس از ثبت ۱۳ گل و 10 پاس گل در ۳۶ بازی، بالاتر از لوکا ووشکوویچ و ابراهیم مازا به عنوان پدیده سال بوندسلیگا انتخاب شد. اوله ورنر، سرمربی او در این باره گفت: «روشی که او مدافعان حریف را در حالت تعلیق نگه می‌دارد، به عقب برمی‌گردد و با بازیکنان روبه‌رو می‌شود، از او یک بازیکن بسیار کامل ساخته است.»

2481866

تبدیل شدن به جوان‌ترین بازیکن تاریخ ساحل‌عاج در جام جهانی (با ۱۹ سال و ۲۱۳ روز سن) نیز باعث ترس او نشد؛ بلکه برعکس، بازیکن سابق لگانس در جریان پیروزی ۱ بر ۰ مقابل اکوادور عنوان بهترین بازیکن زمین را از آن خود کرد.

این عنوان کاملاً شایسته او بود؛ او بازیکنی بود که بیشترین لمس توپ (۸۰ بار)، بیشترین خلق موقعیت (۵ بار)، بیشترین پیروزی در نبردها (۱۱ بار)، بیشترین حمل توپ (۱۵ بار) و بیشترین پاس در یک‌سوم دفاعی حریف (۲۲ بار) را به نام خود ثبت کرد. او همچنین پنج تکل موفق و چهار بازپس‌گیری توپ داشت.

این بازیکن ساحل‌عاجی به یک کابوس برای یک مدافع باسابقه مانند پیرو هینکاپه تبدیل شد. مدافع آرسنال که در ۳۹ بازی این فصل خود با پیراهن این تیم تنها ۱۹ بار دریبل خورده بود، در این مسابقه چهار بار توسط دیومانده مغلوب شد؛ آن هم در شرایطی که وینگر آر‌بی لایپزیش در نیمه دوم جناح راست را ترک کرد تا بیشتر در سمت چپ بازی کند.

دیومانده پس از هدایت ساحل‌عاج به اولین پیروزی خود در جام جهانی از سال ۲۰۱۴ تا کنون، اعتراف کرد: «نمایندگی از کشورتان همیشه یک افتخار است؛ این کار سخت و استرس‌زا است چون ما نماینده نزدیک به ۳۳ میلیون جمعیت هستیم و برای خانواده، دوستان و عزیزانمان بازی می‌کنیم.»

وینگر لایپزیش در حالی که جایزه بهترین بازیکن زمین را در آغوش داشت، تاکید کرد: «ما می‌خواهیم در همه بازی‌ها برنده شویم، می‌خواهیم اثری در تاریخ برجای بگذاریم و این همان کاری است که همه با هم برای انجام آن تلاش می‌کنیم.»

این جایزه یک تقدیم ویژه به همراه داشت: «من به مادرم فکر می‌کنم چون او اخیراً روزهای سختی را پشت سر گذاشته است. مادرم یک ماه پیش جراحی شد و پایان فصل برای من سخت بود. با این بازی، این جام را به او تقدیم می‌کنم چون در حال حاضر در بیمارستان است. دوستت دارم مامان، این برای توست.»

2481865

ارزش او در بازار نقل‌وانتقالات همچنان رو به افزایش است. اولیور مینتزلاف، رئیس هیئت مدیره آر‌بی لایپزیش تأکید کرد: «او قطعاً فصل آینده با ما خواهد بود، حتی اگر پیشنهادی ۸۰ یا ۹۰ میلیون یورویی برسد.»

حتی رقم ۱۳0 میلیون یورویی که طبق گزارش اتلتیک توسط لیورپول پیشنهاد شده است نیز ممکن است کافی نباشد. مینتزلاف با توجه به علاقه لیدز و پاری سن ژرمن به این ستاره ساحل‌عاجی افزود: «ما مجبور به پذیرش هیچ پیشنهادی نیستیم. یان بند فسخ قرارداد ندارد. این بدان معناست که ما کنترل اوضاع را در دست داریم و دیگران در اولویت بعدی هستند. ما می‌خواهیم یان دیومانده بماند و خود او نیز می‌بیند که برای مدتی دیگر در لایپزیش ماندگار خواهد بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار